Dr. Sevim Merve Hocaoglu Gaziosmanpasa'da 10 Milyon TL Yatirimla Hastane Açiyor

Dr. Sevim Merve Hocaoglu, Istanbul’a yeni bir özel hastane kazandiriyor. 3 bin metrekarelik alana sahip 10 kattan olusacak olan hastaneye Mervem Hospital adi verilecek.

Dr. Sevim Merve Hocaoglu Gaziosmanpasa'da 10 Milyon TL Yatirimla Hastane Açiyor
En son teknolojik imkanlarin kullanilacagi Mervem Hospital’in teknik altyapisi ileri tibbi teknolojisi ile birçok bransta hizmet sunacak. Uzman saglik profesyonelleri ile hizmet verecek olan Mervem Hospital’de yapilacaklar hakkinda da bilgi veren Dr. Hocaoglu saglik turizmi yaparak ülkemize yilda 40 milyon lira kazandirmayi hedeflediklerini vurguladi.

Mervem Hospital’in kisa süre içerisinde açilacagini belirten Dr. Sevim Merve Hocaoglu, “Hocaoglu ailesi olarak 22 yildir saglik sektöründe hizmet veriyoruz. Uzun yillarin kazandirdigi tecrübelerimizi, açacagimiz Mervem Hospital’da da devam ettirmek istiyoruz. Hastanemizin hizmet vermeye baslamasiyla saglik turizmine önemli bir katkimizin olacagi asikar. Gerek ulusal gerekse uluslararasi hastalara hizmet vermeyi hedefledigimiz hastanemizin ülkemize kazandirilmasi adina çalismalarimiz son hiziyla devam ediyor. Su andaki hesaplamalarimiza göre Türkiye’nin saglik turizmine yilda 40 milyon TL gibi bir katki saglamayi öngörüyoruz” seklinde konustu.



Hastanede hangi tibbi birimlerde hizmet verilecek

Dr. Sevim Merve Hocaoglu hastanede estetik basta olmak üzere, saç ekimi, plastik cerrahi, ameliyathane, dogumhane, agiz ve dis sagligi, beslenme ve diyet, endoskopi, fizik tedavi ve rehabilitasyon, iç hastaliklari, yogun bakim, kulak burun bogaz, laboratuvar hizmetleri ve acil servis alanlarinda hizmet verilecegini söyledi.

Kaynak: İHA