Kestel'de Çocuklar Tiyatro Oyunu Ile Eglendi

Korona virüs tedbirleri dolayisiyla uzun süre evlerinde kalan çocuklar için yeni normallesme süreciyle birlikte çesitli etkinlikler düzenleyen Kestel Belediyesi, geçtigimiz yil pandemi nedeniyle ara verilen sosyal ve kültürel etkinlikleri yeniden düzenlemeye basladi.

Kestel'de Çocuklar Tiyatro Oyunu Ile Eglendi
Kestel Belediyesi tarafindan pandemi sebebiyle uzun süre evde kalan çocuklar için çocuk tiyatrosu düzenlendi.

Muhsin Yazicioglu Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlikte çocuk tiyatro oyunu yer aldi. Muhsin Yazicioglu Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyuna yüzlerce çocuk ve velil katildi.

Müzik dinletilerinin de yer aldigi çocuk oyunu salonu dolduran çocuklara keyifli dakikalar yasatti. Kestel’de yasayan çocuklarin tiyatroya olan ilgisinin altini çizen tiyatro oyuncusu Hamza Berber, “Kestel’de yasayan çocuklarimiz, çocuk oyunlarina çok ilgili. Söyle söyleyebilirim sahnedeki oyunu gözlerini kirpmadan izlediler. Çok keyifli ve çok eglenceliydi bizler için. Uzun zaman ara verdiginiz için çok heyecanli geldik buraya, gördük ki çocuklarimiz da ayni heyecani bizlerle paylasiyor. Kendi adima söylemem gerekirse çok mutlu oldum çocuklarla bulustugum için umarim onlarda eglenmistir. Kestel Belediye Baskani Önder Tanir ve ekibine bu tarz etkinliklere önem gösterdigi için çok tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA