Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Yenilenen Mahallelerle, Kocasinan'i Güzellestiriyoruz'

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Yenisehir Mahallesi’ni ziyaret edip, mevcut park ile altyapi, yol ve çevre düzenleme alaninda yenileme çalismalarini baslatti. Daha güzel yarinlar ve daha konforlu Kocasinan için yenileme çalismalarinin tüm hiziyla devam ettigini vurgulayan Baskan Çolakbayrakdar, “Hemsehrilerimin, daha konforlu bir sekilde parklarimizdan istifade edebilmeleri ve çocuklarimizin yeni oyun gruplariyla keyifli vakit geçirecekleri mekanlari insa ediyoruz ”dedi.

Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Yenilenen Mahallelerle, Kocasinan'i Güzellestiriyoruz'
Kocasinan’in dört bir yaninda yeni parklar ve yesil alanlar olusturduklarini söyleyen Baskan Çolakbayrakdar, “Bir yandan yeni projeler, yeni çalismalar yaparken diger taraftan da mevcut parklarimizi yollarimizi yenilemeye devam ediyoruz. Bu sefer Yenisehir Mahalle’mizdeki Yenisehir Merkez Camii ve çevresindeki park yerindeyiz. Hemsehrilerime, yillardir hizmet veren parkimizda yenileme çalismalarimizi baslatiyoruz. Mahallerimizin içerisinde yeni park ve çevre düzenlemeleri yaparken bir yandan da bu ve buna benzer parklarimizda yenileme çalismalarini gerçeklestiriyoruz. Vatandaslarimizin daha konforlu bir sekilde parklarimizdan istifade edebilmeleri ve çocuklarimizin yeni oyun gruplariyla keyifli vakit geçirecekleri mekanlari insa ediyoruz. Bu parkimiz, yenileme çalismasiyla daha güzel hale gelecek. Yenisehir Mahallemizde; çevre düzenlemesi, altyapi ve yol çalismalarimizi devam ettiriyoruz. Böylelikle parkimiz, bölge sakinlerimizin çocuklariyla daha keyifli vakit geçirebilecekleri bir yer olacak. Bütün gayretimiz, tüm mahallelerimizde benzer sekilde ihtiyaçlar ölçüsünde yenileme çalismasini devam ettirebilmektir” ifadelerini kullandi.

Parkta bulunan yetiskin ve çocuklarla keyifli sohbetler eden Baskan Çolakbayrakdar, vatandaslarin istek ve taleplerini dinlemeyi de ihmal etmedi.
Kaynak: İHA