Ürgüp Millet Bahçesi Yüzde Yüz Hibe Aldi

Ürgüp Belediye Baskani Mehmet Aktürk, Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu ile görüsmesinin ardindan Ürgüp’e müjde verdi.

Ürgüp Millet Bahçesi Yüzde Yüz Hibe Aldi
Ürgüp Belediye Baskani Mehmet Aktürk, Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu’nun Nevsehir ziyaretinde Ürgüp Belediyesi tarafindan yapimi planlanan Ürgüp Millet Bahçesi Spor alani projesini sundu. Bakan Kasapogu’nun projeye büyük ilgi göstermesiyle birlikte Ürgüp Millet Bahçesi Spor alani yüzde yüz hibe aldi.

Ürgüp Belediye Baskani Mehmet Aktürk açiklamasinda, “Ilçemizde yapilacak toplam alani 223 bin m2 olan Ürgüp Millet Bahçesi Projesi kapsamindaki, 13 bin m2’lik alan üzerinde kurulacak “Milet Bahçesi Spor Alani Konsept Projesi” Gençlik ve Spor Bakanligindan %100 hibe alarak gerçeklestirilecek. Ilçemizde yapilacak olan Spor Alani Kompleksi içerisinde bir adet yari olimpik yüzme havuzu, bir adet kapali ve açik hali saha, tenis kortu, basketbol, futbol ve voleybol sahalari yer alacak. Projemizin gerçeklesmesinde basta Gençlik ve Spor Bakanimiz Dr. Mehmet Kasapoglu olmak üzere, Valimiz Inci Sezer Becel, Il Baskanimiz Ali Kemikkiran Milletvekillerimiz Mustafa Açikgöz, Yücel Menekse ‘ye vermis olduklari destek ve katki için tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA