Gençlik Merkezi Ve Yüzme Havuzunun Yüzde 25'I Tamam

Akyurt Belediyesinin Ocak ayinda yapimina basladigi yüzme havuzu ve gençlik merkezi insaati yüzde 25 seviyede tamamlandi.

Gençlik Merkezi Ve Yüzme Havuzunun Yüzde 25'I Tamam
Çok amaçli kapali spor salonu ve iki yari olimpik yüzme havuzundan olusan yapi tamamlandiginda Akyurt ile birlikte çevredeki ilçelere de hizmet verecek. Insaatin durumu hakkinda bilgi veren Akyurt Belediye Baskani Hilal Ayik gelecek yil projenin tamamlanacagini vurguladi.

“Önümüzdeki yil hazir olacak”

Devam eden diger projelerden de bahseden Hilal Ayik, “Göreve geldigimiz günden bu yana ilçemizin yildizini parlatacak çalismalar yapmak için gayret ediyoruz. Bugüne kadar Akyurt’ta yapilan en büyük ölçekli proje olarak adlandirabilecegimiz Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezi insaatina 5 buçuk ay önce basladik. Amacimiz gençlerimiz ve spor yapmayi seven insanlarimiz için yeni, büyük ve kullanisli bir tesis insa etmekti. Tesislesmenin spordaki basariya katkisini hepimiz biliyoruz. Salon sporlarinda ve yüzmede basarili sporcularin yetismesi için bu tesislere ihtiyacimiz var. Hem büyük hem güzel, kullanisli ve her yastan Akyurtlu’nun kullanabilecegi bir tesis insa ediyoruz. 6 bin metrekare arazi üzerinde, 13 bin metrekare insaat alanina sahip olan projemizin içinde 2 tane yari olimpik yüzme havuzu, 2 çocuk havuzu, 2 sauna, 2 jakuzi, 2 fitness salonu, hamam, mescit, abdesthane, giyinme odalari, hakem odalari, çocuk oyun alani, fuaye, çok amaçli kapali spor salonu, 12 derslikli gençlik merkezi ve bir büyük hobi odasi yer aliyor. Gençlerimiz hem kendileri hem de ülkemizin gelecegine bu gençlik merkezinde katki yapacaklar. Önümüzdeki yil bu büyük projeyi tamamlayarak hizmete açmayi planliyoruz. Diger insaatlarimiz da devam ediyor. Kizik Mahalle Konagi yüzde 80 seviyede tamamlanirken, Yesiltepe Hanimlar Lokali’nin bitirdik. Saracalar Mahalle Konagi da tamamlanan yapilarimizdan biri. 5 adet mahalle firinina ek olarak Cücük, Uzunlar ve Ahmetadil’de de firin insaatlarimiz devam ediyor. Ilçemizin ihtiyaci olan yapilari bir bir tamamlayip eksikleri gideriyoruz. Her sey Akyurt’umuz için” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA