Çinli Is Adamina Gasp Dehseti Açiklamasi Is Adaminin Üzerindeki 4 Külçe Altini Çaldilar

Zeytinburnu’nda 2 hirsiz, Çinli bir is adaminin üzerinde bulunan 4 külçe altini gasp ederek kaçti. Olayla ilgili genis çapli inceleme baslatan polis ekipleri 2 gaspçiyi ve olayla baglantisi olan 5 kisiyi yakaladi.

Çinli Is Adamina Gasp Dehseti Açiklamasi Is Adaminin Üzerindeki 4 Külçe Altini Çaldilar
Olay, 31 Mayis Pazartesi günü Zeytinburnu Nuripasa Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, Çinli is adami A.A aksam saatlerinde evine gitmek için isyerinden çikti. Daha sonra iki süpheli A.A’yi gasp ederek üzerinde bulunan 4 külçe altini alip hizla uzaklasti. Çinli is adami yasadigi soku üzerinden attiktan sonra durumu hemen polise bildirdi.

7 süpheli polisin operasyonuyla yakalandi

Asayis Sube Müdürlügü Gasp Büro Amirligi ekipleri gelen ihbar üzerine konuyla ilgili hemen çalisma baslatti. Olay yerindeki güvenlik kameralari kayitlarini inceleyen ekipler, süphelilerin önce eskalini daha sonra kimligini tespit etti. Polis ekipleri yogun çalismalari neticesinde konuyla ilgisi olan 5 süphelinin de izini tespit ederek operasyon için dügmeye basti. Gasp Büro ekipleri olaydan birkaç gün sonra süphelileri yakalayarak gözaltina aldi.

6 süpheli tutuklandilar

Asayis Sube Müdürlügüne getirilen, Rüstem A., Dilyar U. Tursun A , Abdullakh D, Ali S., Mukhitdin M. ve Ali A. emniyetteki islemlerinin tamamlanmasinin ardindan nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen Mukhittin M. adli kontrol sartiyla serbest kalirken, diger 6 süpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Iki gaspçi böyle kaçti

Öte yandan güvenlik kameralarinda Çinli is adamini gasp eden sahislarin kaçis anlari da kameraya yansidi.
Kaynak: İHA