Bodrum'da Sanatçilar Engelliler Yararina 'Elvedasiz Sarkilar 2' Konserinde Sahne Alacak

Mugla'nin Bodrum ilçesinde, Bodrum Engelliler Saglik Vakfi yararina düzenlenecek "Elvedasiz Sarkilar 2" konseri öncesinde sanatçilar ve organizasyon yetkilileri bir araya geldi.

Kültür ve Turizm Bakanligi, Mugla Büyüksehir Belediyesi, Bodrum Belediyesi ve Bodrum Ticaret Odasinin katkilariyla bu aksam Antik Tiyatro'da gerçeklestirilecek etkinlik öncesi, Yahsi Mahallesi'ndeki bir otelde toplanti düzenlendi.

Toplantida konusan proje sorumlusu sanatçi Bora Gencer, konserde 14 ünlü ismin sahne alacagini söyledi.

Etkinligin tüm gelirinin Bodrum Engelliler Saglik Vakfina aktarilacagini belirten Gencer, bu sayede engellilerin ihtiyaçlarina destek olacaklarini, bundan sonra da projeyi devam ettirmek istediklerini kaydetti.

Bodrum Saglik Vakfi Yönetim Kurulu Baskani Ibrahim Akkaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Yilmaz Algül de engellilere sahip çikan sanatçilara ve katki saglayanlara tesekkür etti.

Etkinlige destek veren bazi sponsor firmalarin yetkilileri de engellilerin her zaman yanlarinda olmak istediklerini anlatti.

Bodrum Antik Tiyatro'da bu aksam 19.00'da düzenlenecek etkinlikte Ilham Gencer, Melihat Gülses, Isin Karaca, Metin Sentürk, Murat Kekilli, Niran Ünsal, Elif Kaya, Emre Altinok, Ayben Ersoy, Ipek Dinç gibi isimlerin sahne almasi bekleniyor.

Kaynak: AA