AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Jülide Sarieroglu, Kirsehir'de Konustu Açiklamasi

'Hem iktidarimiz hem devletimiz kaos yaratma, birlik ve beraberlik ortamini bozmaya yönelik, huzurumuzu bozmaya yönelik girisimlere asla müsaade etmeyecek'.

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Jülide Sarieroglu, "Hem iktidarimiz hem devletimiz kaos yaratma, birlik ve beraberlik ortamini bozmaya yönelik, huzurumuzu bozmaya yönelik girisimlere asla müsaade etmeyecek." dedi.

Sarieroglu, AK Parti Kirsehir Il Baskanliginda düzenlenen teskilat toplantisinda yaptigi konusmada, 5 ay önce kongre için Kirsehir'e geldigini belirterek yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgininin etkisinin daha da azaldigi, gelecege bu anlamda daha umutla bakilan günlerde kentte olmaktan mutluluk duydugunu söyledi.

Yeni normallesme döneminde ilk toplantilarini Istanbul'da yaptiklarini, sonrasinda da Kirsehir'e geldiklerini belirten Sarieroglu, burada sosyal politikalar konusunda bugüne kadar gelinen asamayi, gelecek döneme iliskin görüs ve önerileri ortak akil ve istisare ile dinleyeceklerini ifade etti. Tüm dünyanin Kovid-19 sürecini yasadigini vurgulayan Sarieroglu, söyle devam etti:

"Allah'a hamdolsun dünyada hepimizin içini cizlatan görmek istemedigimiz o görüntülerin ülkemizde yasanmamis olmasindan dolayi da büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Birileri bir kenarda el ovusturdu, hastanelerde kuyruklar olsun diye beklediler. Ekonomi ile ilgili çok daha farkli süreçlerin yasanmasinin maalesef ki hayalini kurdular. Ama o gönüllerinden geçen sey çok sükür ki olmadi. Çünkü 20 yildir bu ülkede AK Parti var. Çünkü tüm kadrolariyla tüm Türkiye'yi basta saglik hizmetleriyle donatan bir AK Parti iktidari vardi. Yaptigimiz yatirimlar, hastaneler, kurdugumuz üniversitelerimizde yetistirdigimiz saglik çalisanlari, nitelikli kadrolarimiz, sosyal güvenlik sistemimizin geldigi asama sayesinde çok sükür ki bu süreci diger ülkelerden çok farkli yasadik."

- "Fitneye, fesada, bizi birbirimize düsürme gayretlerine asla izi vermeyecegiz"

AK Parti teskilatlarinin 2023 hedefleri dogrultusunda birlik ve beraberlik içerisinde çalisacagini anlatan Sarieroglu, sunlari kaydetti:

"Fitneye, fesada, bizi birbirimize düsürme gayretlerine asla izi vermeyecegiz. Bakin, Türkiye'de huzurumuzu bozmaya yönelik, kaos yaratmaya yönelik son günlerde bazi girisimlerle karsi karsiyayiz. Biz AK Parti olarak durusumuzu bozmayacagiz. Türkiye'nin mayasiyiz. Birlik beraberlik harciyiz. Hem iktidarimiz hem devletimiz kaos yaratma, birlik ve beraberlik ortamini bozmaya yönelik, huzurumuzu bozmaya yönelik girisimlere asla müsaade etmeyecek. Izmir'de yasanan bir olay oldu. Dün de bizim Hani teskilatimiza yönelik bir saldiri gerçeklestirildi. Sagduyu ve akliselim ile hareket edecegiz. Ülkemize yönelik plan içinde olanlarin planlarini bozacagiz, farkli heves içinde olanlarin da heveslerini kursaklarina koyacagiz insallah. Bize düzen birlik beraberligimizi, kardesligimizi muhafaza etmek. Sayin Cumhurbaskanimizin liderliginde teskilatimiza kolayliklar diliyorum."

Il Baskani Seher Ünsal'in çalismalari ile ilgili brifing sundugu toplantiya AK Parti Kirsehir Milletvekili Mustafa Kendirli ve partililer katildi.

Sarieroglu, daha sonra ögretmenevinde basina kapali düzenlenen Genisletilmis Il Sosyal Politikalar Baskanlari Toplantisi'na katildi.

Kaynak: AA