Bilecik'te Sahte Kimlikle Dolandiricilik Yaptiklari Iddia Edilen 5 Süpheliden 3'Ü Tutuklandi

Zanlilarin kimlikleri 250 saatlik kamera kayitlarinin incelenmesi sonucu tespit edildi.

Bilecik'te Sahte Kimlikle Dolandiricilik Yaptiklari Iddia Edilen 5 Süpheliden 3'Ü Tutuklandi
Bilecik'te bir kisinin noterde sahte kimlikle satis vekaleti verilerek 380 bin lirasinin dolandirildigi ihbari üzerine düzenlenen operasyonda yakalanan 5 süpheliden 3'ü tutuklandi.

Il Emniyet Müdürlügünden yapilan yazili açiklamaya göre, S.I'nin kentteki noterde sahte kimlikle satis vekaleti verilerek 380 bin lirasinin dolandirilmasi üzerine çalisma baslatildi.

Asayis Sube Müdürlügü Hirsizlik Büro Amirligi ekiplerince, çevredeki kameralarin kaydettigi 250 saatlik görüntülerin incelenmesi sonucu dolandiricilik zanlilarinin H.T, S.M. ve F.M. oldugu tespit edildi.

Bursa'nin Osmangazi ve Gemlik ilçelerinde Bursa Asayis Sube Müdürlügü ekipleriyle düzenlenen ortak operasyonda süpheliler yakalandi.

Ekipler, yaptiklari arastirmada diger zanlilarin da E.G, N.Ü. ve E.B.Ü. oldugunu belirledi.

Süpheli E.G. Bursa'da, E.B.Ü. de Ankara'da düzenlenen operasyonla yakalandi.

Bilecik'e getirilen 5 süphelinin ikametgahlarinda ve araçlarinda 24 senet, iki sahte nüfus cüzdani, bir sahte sürücü belgesi, 6 kullanima hazir GSM hatti, 8 telefon, 74 tabanca fisegi, bir bilezik, 2 bin 250 lira nakit, bir flas bellek, iki tapu belgesi ve iki vekaletname ele geçirildi.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen zanlilardan H.T, F.M. ve E.G. tutuklandi, S.M. ve E.B.Ü. adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Kaynak: AA