Baskan Yaman, Gün Boyu Ziyaretçileri Kabul Etti

Bilecik Belediyeler Birligi Baskani ayni zamanda Bayirköy Belde Belediye Baskani olan Mustafa Yaman, gün boyu ziyaretçileri makaminda kabul etti.

Baskan Yaman, Gün Boyu Ziyaretçileri Kabul Etti
Zey Köyü Sosyal Kültür ve Dayanisma Dernegi Baskani Mehmet Ali Uz ve beraberindekiler, dernegin onursal üyesi olan Mustafa Yaman’i makaminda ziyaret etti. Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Yaman, "Türk Metal Sendikasinda birlikte görev yaptigimiz önceki dönem sube baskanlarimizdan simdiki görevi Zey Köyü Sosyal Kültür ve Dayanisma Dernegi Baskani Mehmet Ali Uz agabeyimiz yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bizleri ziyaret ettiler. Kendilerine ilgilerinden dolayi tesekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Baskan Yaman’i ardindan beldedeki sanayi kuruluslardan biri olan bir mermer fabrikasi sahibi Mustafa Sarioglu ziyaret etti. Kendisini de ziyaretlerinden dolayi tesekkür eden Baskan Yaman, "Her zamanki sicak samimi tavirlariyla hem beldemizle hem de bölgemizle ilgili konularda görüs alisverisinde bulundugumuz kiymetli agabeyimize ilgilerinden dolayi tesekkürlerimi sunuyorum" dedi.

AK Parti heyetinden ziyaret

Baskan Yaman’i ardindan AK Parti Yenipazar Ilçe Baskani Bilal Nalbant, Yenipazar Il Genel Meclisi Üyesi Yücel Kaya, AK Parti Yenipazar Ilçe Yönetim Kurulu üyesi Bekir Varol, Kükürt Köyü Muhtari Mehmet Özdemir ziyaret etti. Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Yaman, "Kardes ilçemiz Yenipazar’imizdan gelen dava arkadaslarimizla ilçemizi ilgilendiren konularda görüs alisverisinde bulunma firsati yakaladik. Kendilerine ilgilerinden dolayi tesekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Baskan Yaman’i son olarak beldedeki Gazi Mahalle Muhtari Ali Özdemir, Fatih Mahalle Muhtari Ahmet Zengin, Sarmasik Mahalle Muhtari Kadir Kayadelen ziyaret etti. Beldede yapilmakta olan ve yapilacak projeler hakkinda görüs alisverisinde bulunan Baskan Yaman, muhtarlarin sorunlarina da dinledi.
Kaynak: İHA