Baskan Büyükkiliç, Türk Kizilay Kermesini Ziyaret Etti

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç, Türk Kizilay Kocasinan, Melikgazi ve Talas subeleri Kadin Kollari tarafindan Filistin’deki yetimlere destek amaciyla düzenlenen kermese katildi.

Belediyeden yapilan yazili açiklamaya göre, Esenyurt Mahallesi'ndeki Mehmet Kürtüncü Camisi'nde cuma namazini kilan Büyükkiliç, ardindan vatandaslarla bir araya geldi.

Büyükkiliç, daha sonra Melikgazi Kaymakami Bülent Karacan ve Melikgazi Belediye Baskani Mustafa Palancioglu ile Türk Kizilay Kocasinan, Melikgazi ve Talas subeleri kadin kollari tarafindan Talas Parasüt Inis Alaninda düzenlenen kermesi ziyaret etti.

"Kizilay Kadinlari Filistin'deki Yetimlere Sahip Çikiyor" sloganiyla düzenlenen ve 3 gün sürecek kermeste kadinlarla birlikte gözleme pisiren Büyükkiliç, vatandaslara tatli ikraminda da bulundu.

Baskan Büyükkiliç, "Kizilay bizim yüz akimiz. Sadece ülkemizin degil, sadece Islam âlemine degil, dünya insanligina hizmet eden bir kurulusumuz. Yaptigi çalismalari takdir ediyoruz, emegi geçenlere dua ediyoruz. Her yaptigi faaliyette mutlaka bizim destegimizin olmasi, yaninda oldugumuzu kamuoyu ile paylasmamizin dogru olacagina inaniyoruz." ifadelerini kullandi.

Yarin sona erecek kermesten elde edilen gelir Filistinli yetim çocuklarin ihtiyaçlari için kullanacak.

Kaynak: AA