Pamukkale Belediye Baskani Örki Mahalle Bulusmalarina Yeniden Basladi

Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, pandemi nedeniyle ara verdigi mahalle bulusmalarina yeniden basladi. Akköy ve Develi mahallelerinde düzenlenen bulusmada vatandaslarla bir araya gelen Baskan Örki; “Halkimizla bir arada olmayi özledik. Gerekli maske ve mesafe kurallarina uyarak vatandaslarimizi dinliyoruz” dedi.

Pamukkale Belediye Baskani Örki Mahalle Bulusmalarina Yeniden Basladi


Her firsatta vatandaslarla bir araya gelerek onlarin dertlerini dinleyen Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, uzun bir aradan sonra mahalle bulusmalarinda Pamukkalelilerle bulustu. Korona virüs nedeniyle ara verilen Mahalle Bulusmalari maske ve mesafe kurallari gözetilerek yeniden basladi.

Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, ilk olarak Akköy’de mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Baskan Örki’ye baskan yardimcilari ve birim müdürleri ile AK Parti Pamukkale Ilçe Baskani Ugur Gökbel, Akköy muhtari Ahmet Yilmaz da eslik etti. Pandemi süresince belediye olarak yapilan çalismalar hakkinda bilgiler veren Baskan Örki; “Pandemi döneminde hiç bos durmadik. Halkimizin sagligi için gereken ne varsa yaptik. Cadde ve sokaklarimizi yikadik, tertemiz hale getirdik. Halkin ortak kullandigi tüm alanlari düzenli olarak steril hale getirdik. Vatandaslarimizin araçlarinin dezenfektelerini ücretsiz olarak gerçeklestirdik. Uzaktan egitim döneminde 2 bin ögrenciye tablet dagittik. Pandemiden etkilenen vatandaslarimiza gida kolisi destegi sagladik. Yavas yavas normallesmeye baslayinca artik sizlerle bir araya gelmek istedik. Sizleri çok özledik. Pandemi nedeniyle eskisi gibi kucaklasamiyoruz. Ama sizleri görmek, sizlerin sorunlarini yerinde görmek bizim için önemli. Bunu yaparken maske ve mesafe kurallarina uyuyoruz. Akköy için birçok çalisma yapmayi planliyoruz. Beton kilit parke tasi döseme isi Akköy’de basladi ve yaklasik 20 bin metrekare civarinda alani kapsayacak. Turizm okulundan mahalle merkezine kadar olan yolun yapimi ile ilgili olarak Büyüksehir Belediyemizle görüstük, gelecek yil yapilacagi bilgisini aldik. Burada bulunan turizm okulunda yemekhane olarak kullanilan ama saglam olmayan bina vardi. Onu yiktik önümüzdeki ay yenisini yapacagiz. Turizm okulu için verdigimiz sözleri yapmaya devam edecegiz. Akköy’deki parklar için yeni oyun gruplarini yakin zamanda montajini yapip halkin hizmetine sunacagiz. Akköy’ü Karahayit’a baglayan yolun asfaltini yapacagiz. Tarihi caminin restoresi için girisimlerde bulunacagiz. Tüm bu hizmetlerimiz siz degerli vatandaslarimiz için. Sizleri bu tür bulusmalarla dinleyerek ihtiyaçlari da görme imkani buluyoruz. Katildiginiz için hepinize tesekkür ediyorum” dedi.

Konusmanin ardindan Akköylü vatandaslar Baskan Örki’ye mahallede yapilmasini istedikleri hizmetleri iletme imkani buldular.

“Develi mahallemizde beton kilit parke tasi çalismalarimiz basladi”

Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, Akköy’den ayrildiktan sonra Develi’de de vatandaslarla bir araya geldi. Develi Mahalle Muhtari Nevzat Simsek’in de hazir bulundugu bulusmada burada yasayan vatandaslarin taleplerini dinleyen Baskan Örki; “Bu mahallede 18. madde ile ilgili konu hep konusuluyor. Biz de bunu uygulamak isteriz. Bu konuda gereken ne varsa yapmaya haziriz. Ayrica bu mahalleye bir Pazar yeri yapmayi planliyoruz. Bunun için yer arastirmasi yapiyoruz. Istenilen büyüklükte bir alan buldugumuzda hemen planlamasini yapip kisa sürede pazar yeri yapmak istiyoruz. Develi mahallemizde beton kilit parke tasi döseme çalismalarimiz da basladi.

Bizim amacimiz Pamukkalemizin 61 mahallesinde yasayan insanlarin mutlu bir hayat sürmeleri” diye konustu.

Kaynak: İHA