Kirsal Mahallelerde Parke Tasi Çalismalarina Start Verildi

Sehitkamil Belediyesi, kirsal bölgede ihtiyaç duyulan ve yapilmasi mahalle sakinleri tarafindan talep edilen mahallelerde kilitli parke tasi çalismasi yürütüyor. Ugurca Mahallesi’nde yürütülen çalismalar, mahalle sakinlerini memnun etti.

Kirsal Mahallelerde Parke Tasi Çalismalarina Start Verildi
Sehitkamil Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, Ugurca Mahallesi’nde kis aylari sonrasi bozuk ve tahrip olan yollarda kilit tasi çalismasi yürütüyor. Eksik görülen yerlerin yollarini kilit tasi döseyerek yenileyen ekipler, çalismalarini yogun bir sekilde sürdürüyor. Yapilan çalismalarin memnun edici oldugunu ifade eden mahalle sakinleri, Sehitkamil Belediyesi’nin yaptigi kilitli parke tasi çalismasiyla yol sorunlarinin kalmayacagini dile getirdiler. Konuya iliskin açiklama yapan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Ugurca Mahallesi’nde baslatilan kilitli parke çalismalarinin yapilan planlama dogrultusunda ihtiyaç olan tüm mahallerde yapilacagini bildirdi.

"Anlatmamiza gerek yok, hizmetler ortada"

Yürütülen çalismalara iliskin degerlendirmede bulunan Ugurca Mahalle Muhtari Ahmet Demir, “Malum kis aylari nedeniyle mahallemizde bulunan yollarimiz bozulmus ve tahrip olmustu. Mahalle sakinlerimiz bayagi bir zorluk yasiyordu. Yaz aylarinin gelmesiyle birlikte sag olsun Sehitkamil Belediyemiz, mahallemizde kilitli parke tasi çalismasi baslatti. Mahallemizde bulunan sokaklarimizda kilitli parke çalismalari tamamlandi. Su an itibariyle de eksik görülen sokaklarimizda çalismalar yapiliyor. Baskanimizdan, Allah razi olsun. Her türlü hizmeti mahallemize, vatandaslarimiza getiriyor. Bizim anlatmamiza gerek yok, yapilan hizmetler ortada. Vatandaslarimiz için gerçekten güzel bir hizmet olduguna inaniyorum. Artik vatandaslarimiz kisin yagmurda, çamurda, yazin tozun topragin içerisinde dolasmayacak, tertemiz yollara kavusacak. Arazi yollarimizin micirlanmasiyla ilgili de sag olsun Baskanimiz, söz vermisti. Büyük bir ihtimalle önümüzdeki günlerde de arazi yollarimiz micirlanacak. Ugurca Mahallesi olarak, Sehitkamil Belediyemizin yaptigi her türlü hizmetten memnunuz. Bundan dolayi da basta Sehitkamil Belediye Baskanimiz Sayin Ridvan Fadiloglu olmak üzere emegi geçen herkese sahsim ve mahallem adina tesekkür ediyorum” seklinde konustu.



"Belediyemizin hizmetlerinden memnunuz"

Yapilan kilitli parke tasi çalismalarindan dolayi Baskan Ridvan Fadiloglu’na tesekkürlerini ileten mahalle sakinlerinden Ismail Dogan, “Yogun geçen kis sartlari nedeniyle köy içerisindeki birçok yolumuz bozulmustu. Sag olsun Sehitkamil Belediyemiz, bozulan yollarimizda kilitli parke tasi çalismalarina basladi.

Insallah en kisa sürede tamamlanarak, hizmetimize sunulacak. Biz Sehitkamil Belediyemizin yaptigi her türlü hizmetten memnunuz. Bu tür hizmetlerin de devamini diliyoruz. Ben Baskanimiza, belediye çalisanlarimiza ve emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA