Bodrum'da Sehit Edilen Polisin Çatisma Görüntüleri Ortaya Çikti

Mugla’nin Bodrum ilçesinde 1 polisin sehit oldugu, 1 polisin ise yaralandigi çatismanin güvenlik kamerasi görüntüleri ortaya çikti.

Bodrum'da Sehit Edilen Polisin Çatisma Görüntüleri Ortaya Çikti
Yahsi Mahallesi Giritli Sokak üzerinde 2 polisin silahli saldiriya ugradigi ve polislerden 26 yasindaki Ercan Yangöz’ün sehit oldugu olayin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çikti. Arabanin arkasindan motosikletle giden polisleri otomobilin önünü kestikten sonra 1 polisin sehit edildigi 1 polisin ise yaralandigi çatisma anlari saniye saniye güvenlik kameralarina yansidi.

Suçunu itiraf etti

Çarsamba günü saat 17.30 sularinda, Yahsi Mahallesi Giritliler Sokak üzerindeki olayda 26 yasindaki polis memuru Ercan Yangöz’ün sehit oldugu, polis memuru Abdulkadir Dogan’in da yaralandigi olayla ilgili 15 kisinin gözaltina alindigi ögrenildi. Olayin ardindan polis memurunu silahla ates ederek sehit ettigini itiraf ettigi ögrenilen 47 yasindaki “Çakal” lakapli F.Ö’nün silah kaçakçiligi da dahil olmak üzere birçok suç kaydi oldugu belirtildi. Olayin ardindan 4 kisi Bodrum’da polisin sehit edildigi bölgede kiskivrak yakalanirken 2 kisi ise Aydin’in Söke ilçesinde yakalanmisti. Gün boyu Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ile Asayis Sube Müdürlükleri ekipleri 9 kisiyi daha gözaltina aldi. Gözalti sayisinin toplamda 15 kisiye yükseldigi bildirilirken olayla ilgili sorusturma ve çalismalarin devam ettigi ögrenildi.
Kaynak: İHA