Asiri Hizli Otomobil Otobüs Duragina Daldi Açiklamasi 1'I Çocuk 5 Kisiyi Ezdi

Bursa’da asiri hiz nedeniyle kontrolden çikan araç otomobil duragina daldi. Ardindan kaldirima çarparak agaca vurdu. Kazada durakta bekleyen ayni aileden 1’i çocuk 5 kisi yaralanirken, sürücü ekipler tarafindan gözaltina alindi.

Asiri Hizli Otomobil Otobüs Duragina Daldi Açiklamasi 1'I Çocuk 5 Kisiyi Ezdi
Kaza, merkez Osmangazi ilçesi Mudanya Caddesi’nde saat 07.30 siralarinda meydana geldi. Iddiaya göre, cadde üzerinde asiri hiz yaparak ilerleyen 16 AJY 248 plakali otomobil sürücüsü Yalçin Ç., direksiyon hakimiyetini kaybederek otobüs duragina daldi. Durakta bekleyen 1’i çocuk 5 kisiyi ezdi. Feci kazayi gören çevredeki vatandaslar durumu polis ve saglik ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine adrese gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alirken, saglik ekipleri ise kazada yaralanan Muha Tavvus (35) Mune Mansur (13)

ve Mustafa Ogur’u Çekirge Devlet hastanesine kaldirdi. Diger ismi ögrenilmeyen iki kisi ise çevre hastanelere götürerek tedavi altina alindi.

Kaza esnasinda olay yerinde bulunan Aysel Erdem isimli vatandas, “Otobüsten indik, içi baya bir kalabalikti . Ilk önce amcaya vurdu daha sonra digerlerine vurdu. Otobüsten indik ise gidiyorduk, biranda ne oldugunu anlamadik” diye konustu.

Kaynak: İHA