AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Özhaseki, Aksaray Bilim Ve Gençlik Merkezi'nin Açilis Töreninde Konustu Açiklamasi

'Geriye dogru bakildiginda özellikle koalisyon hükümetlerini hatirlariz. Onlarin hükümet etme anlayisina bakildiginda, AK Parti'nin Allah'a hamdolsun her alanda hepsinden basarili oldugunu görürüz' 'Biz çalismaya devam edecegiz. Proje yapmaya ve eser üretmeye devam edecegiz. Tarihe muhalefetin bu yalanlari da geçecek, bizim eserlerimiz de. Vatandaslarimizin duasini alarak vaktimizi dolduracagiz'

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki, "Geriye dogru bakildiginda özellikle koalisyon hükümetlerini hatirlariz. Onlarin hükümet etme anlayisina bakildiginda, AK Parti'nin Allah'a hamdolsun her alanda hepsinden basarili oldugunu görürüz." dedi.

Özhaseki, Aksaray Bilim ve Gençlik Merkezinin açilis töreninde yaptigi konusmada, AK Parti olarak 2002 yilindan bu yana iktidarda olduklarini ve ülkeyi yönettiklerini hatirlatti.

Ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini ifade eden Özhaseki, "Bir çok hizmeti yapmaya gayret ediyoruz. Geriye dogru bakildiginda özellikle koalisyon hükümetlerini hatirlariz. Onlarin hükümet etme anlayisina bakildiginda, AK Parti'nin Allah'a hamdolsun her alanda hepsinden basarili oldugunu görürüz. Ulasimda basarili miyiz? Allah'a hamdolsun herkes tasdik ediyor, basariliyiz. Saglik da basarili miyiz? Tartisma bile kabul etmez. Bizler hastane kuyruklarinda saatlerce bekleyen, ilaç alabilmek için de ikinci bir kuyruga giren nesiliz. Hükümet etme noktasinda akliniza gelebilecek her alanda çok sükür basariliyiz." diye konustu.

Özhaseki, önceki hükümetlerle kiyaslandigi zaman AK Parti hükümetlerinin tartismasiz bir sekilde basarili oldugunu savundu.

Türkiye'nin geçmiste enerjiyi dahi ithal eden bir ülke oldugunu, Bulgaristan'dan ve Irak'tan elektrik aldiklarini anlatan Özhaseki, söyle konustu:

"2000 öncesi böyleydi. Bu 20 yil içerisinde belki de yapilan bu hizmetler kadar önemli olan bir vesayet rejimi vardi. Yani sizler bizler Anadolu'dan seçeriz Ankara'ya göndeririz ama orada derinlikleri yerin altina dogru uzanmis yilanlar çiyanlar vardi. Bizim seçtiklerimize hayati zehir ederler, hükümet edemez hala getirirler, itibarsizlastirirlar, ihtilal ortami hazirlarlar, sonra da ihtilal yapip gencecik fidanlarimizi dar agacinda sallandirirlardi. Bu bir kere veya iki kere olmadi, defalarca oldu. Cenab-i Hak bu millete Recep Tayyip Erdogan adinda bir yigit gönderdi. Bunlar karsisinda sapkasini alip gitmedi, onlari topragin altina gömdü. Bunlar insallah bir daha topragin üzerine çikamayacaklar."

- "Tüneller, köprüler, savunma sanayisinde bir takim açilislar yapiyoruz"

Özhaseki, Türkiye'nin pandemiye ragmen sanayisinin büyüdügünü, ihracatta artisin devam ettigini aktardi.

Gelisen bir Türkiye'nin oldugunu vurgulayan Özhaseki, sunlari kaydetti:

"Son 1,5 yil içerisinde pandemi karsisinda Ingiltere, Italya, Fransa ve Ispanya gibi ülkelerde zorluklar yasanip, toplu ölümler olurken, huzur evlerindeki yaslilari ölüme terk edilirken, Allah'a hamdolsun bizim hastanelerimizde böyle olaylar yasanmadi. Ayni dönemlerden bugüne kadar her hafta bir açilis yapiyoruz. Tüneller, köprüler, savunma sanayisinde bir takim açilislar yapiyoruz. Bu dönem içerisinde Akdeniz'de bir mücadele alani vardi. Biz Türkiye olarak dik durduk. Orada Libya ile istediklerimizi gerçeklestirdik. Nihayetinde Akdeniz adeta bir Türk gölü haline geldi. Yine bu dönem içerisinde Karadeniz'de yeni buluslar yaptik. Bir taraftan PKK, bir taraftan FETÖ'nün uzantilariyla savasacaksiniz, bir taraftan da tüm dünya sizi Anadolu topraklarina sikistirip ekonomik baskilar yapacaklar. Çok sükür bu belalari def ederek yatirim üzerine yatirim yaptik."

- "Proje yapmaya ve eser üretmeye devam edecegiz"

"Muhalefetimize de Allah izan versin, milli çikarlar ve bizim menfaatlerimiz karsisinda dik durmayi nasip etsin" diyen Özhaseki, söyle devam etti:

"Türkiye'de yapilan büyük projelere CHP ne demis diye arkadaslarima arastirmasi yönünde direktif verdim. GAP yapilmis, bu projeye söylenmedik söz birakmamislar. Keban Baraji yapildiginda, 'Kurbagalara göl yapiliyor' demis bizim sol kafa. Bogaz köprüsü yapildiginda, 'bu köprü yikilir' dendi. Bunlarin hepsi gazete basliklari. Vatan Caddesi yapildiginda, 'Buraya uçak mi inecek, bu kadar cadde olur mu?' dendi. Sabiha Gökçen, Marmaray'a da aynilari... Biz çalismaya devam edecegiz. Proje yapmaya ve eser üretmeye devam edecegiz. Tarihe muhalefetin bu yalanlari da geçecek, bizim eserlerimiz de. Vatandaslarimizin duasini alarak vaktimizi dolduracagiz."
Kaynak: AA