TÜSIAV'dan HASVAK Kurucu Genel Baskani Engin Öztürk'e Sükran Belgesi

HASVAK-Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardim Vakfi’ni ziyaret eden Türk Sanayici ve Is Adamlari Vakfi (TÜSIAV) yetkilileri, HASVAK Kurucu Genel Baskani Engin Öztürk’e “Sükran Belgesi” takdim etti.

TÜSIAV'dan HASVAK Kurucu Genel Baskani Engin Öztürk'e Sükran Belgesi
Gerçeklestirilen ziyarette TÜSIAV Baskani Veli Saritoprak, Verimlilik Platformu Baskani Kutlu Tamay, Hukuk Platformu Baskani Celalettin Solmaz, Engin Öztürk ve HASVAK yetkilileriyle bir araya geldi.

HASVAK Kurucu Genel Baskani Öztürk, ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, Vakif olarak özellikle çocuk ve gençlere yönelik projeler gelistirmeye devam ettiklerini söyledi.



“Çocuk ve gençler bizim için çok degerli. Onlarin hayatlarina fayda saglayabilmeyi önemsiyoruz” diyen Öztürk, “Küçük Ellerin Size Ihtiyaci Var sloganimizda ifade ettigimiz gibi Hastanelerde yatan çocuklarimizi ziyaret ederek, onlarin eksiklerini tamamliyoruz. Hâlihazirda hastanede yatmakta olan çocuklarimiz özellikle çamasir, bez, yatak koruyucusu ve çesitli egitim malzemelerine ihtiyaç duyuyor. Su an için çocuklarimizin ihtiyaçlarini karsilayabilmek bizim için öncelikli” ifadelerini kullandi.

HASVAK’in hasta ve hasta yakinlarina yardim amaciyla yürüttügü çalismalarin çok degerli oldugunu söyleyen TÜSIAV Baskani, Engin Öztürk’e tesekkür ederek, “Sivil toplum isi, gönül isidir. Bizlerin bu ülkeye borcu var. Bizler Sivil Toplum Kurulusu Yöneticileri olarak yasadigimiz sürece, bu borcu ödemek için elimizden geleni yapmaya gayret gösterip bu ülke için çalismaya devam edecegiz. Engin Öztürk Gönüllü çalismalarin duayenidir, bizler gönüllülügü ondan ögrendik, O hepimizin Ögretmenidir” dedi.

TÜSIAV Verimlilik Platformu Baskani Kutlu Tamay da, HASVAK tarafindan yürütülen çalismalarin herkes için çok degerli oldugunu belirterek, “Engin Hanim, Ankara’da sivil toplum denilince akla gelen ilk isimlerden. Daha uzun yillar Engin Hanim’in topluma hizmetlerini görecegiz” diye konustu.

TÜSIAV Hukuk Platformu Baskani Celalettin Solmaz ise, “Engin Baskanim çok kiymetli. Onu tanimaktan seref duyduk. Tecrübesi ve donanimiyla bize her zaman örnek ve destek oluyor, kendisine sonsuz saygi duyuyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA