Gaziantep Valisi Gül, Nizip'te Hastane Insaatini Inceledi

Gaziantep Valisi Davut Gül, insaat çalismalarinin devam ettigi 400 yatakli Nizip Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Nizip ilçesini ziyaret eden Vali Gül, Nizip Devlet Hastanesinin insaat alanina geldi. Belediye Baskani Mehmet Sari ve baskan yardimcilari Hakan Avci ve Yunus Emre Kiliç tarafindan karsilanan Gül, insaat çalismalari ile ilgili bilgi aldi.

Vali Gül, incelemenin ardindan yaptigi açiklamada, 400 yatakli Devlet Hastanesinin tamamlandiginda bütün bölgeye hizmet verecegini ifade etti.

Gül, sunlari söyledi:

"Hastanemizin yapimi su an itibariyla is programinin ilerisinde devam eden bir çalismayla hizli bir sekilde ilerliyor. Hastanemiz tamamlandiginda insaat boyutunun 500 milyonluk bir maliyeti ön görülüyor diger donanimlari birlikte 1 milyara yakin bir maliyeti olacak. Nizip her seyin en iyisine layik bu çerçevede bu yatirimin ilçemize kazandirilmasinda büyük emek ve gayretleri olan Adalet Bakanimiz basta olmak üzere, Saglik Bakanimiza, milletvekillerimiz ve bu projeyi bastan sona takip eden Belediye Baskanimiz Mehmet Sari'ya tesekkür ederim." dedi.

Belediye Baskani Mehmet Sari ise Nizip Devlet Hastanesindeki insaat çalismalarinin hizli bir sekilde ilerledigini ifade etti.

Sari, "Nizip Devlet Hastanemiz yapimi tamamlandiktan sonra sadece ilçemize degil, Karkamis, Birecik, Halfeti ve Suruç ilçemizdeki vatandaslarimiza da hizmet verecek donanima ve kapasiteye sahip olacak sekilde insa ediliyor." diye konustu.

Kaynak: AA