Erzincan Belediyesi Kent Genelinde Çalismalarini Sürdürüyor

Erzincan Belediyesi kent genelinde süren çalismalarina devam ediyor. Belediye ekipleri çim biçme, genel temizlik, bakim onarim ve dezenfekte gibi bir çok alanda faaliyetlerine devam ediyor.

Erzincan Belediyesi Kent Genelinde Çalismalarini Sürdürüyor
Çalismalar kapsaminda Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri tarafindan Kavakyolu Yerleskesi Cumhuriyet Mahallesi 480. Sokak’ta bulunan basketbol sahasini yenileme çalismalari baslatildi. Çalismalar kapsaminda eskiyen ve kirilan zemin sökülerek beton kaplama yapildi.

Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri, yabani ot temizligi ve çim biçme çalismalarini sehrin dört bir tarafinda sürdürüyor. Park, bahçe ve çocuk oyun alanlarinin yani sira bulvar ve caddelerde gerçeklestirilen yabani ot temizligiyle, çiçeklerin ve agaçlarin daha kolay büyümesi saglanirken, daha estetik bir görünüme de kavusturuluyor. Özenle gerçeklestirilen çalismalarda, gerek halkin sagligi, gerekse çevre düzenlemesi ön planla tutuluyor. Son olarak Eksisu Mesire alaninda baslatilan çim biçme çalismalari tamamlandi.

Ibadethanler dezenfekte ediliyor

Veteriner Isler Müdürlügü tarafindan kent genelindeki tüm ibadethanelerin ilaçlanmasina düzenli olarak devam ediliyor. Yeni tip koronavirüse yönelik tedbir çalismalari kapsaminda Kandilli Cami ve Gülabibey Camii’ne ilaçlama ve dezenfekte uygulamalari yapildi.
Kaynak: İHA