Bursasu'da Hijyen Ve Kaliteden Taviz Yok

Dünya standartlarindaki üretim sistemiyle sektörde öne çikan Bursasu, kaynaktan ambalaja kadar sagliga uygunluk ve kaliteden taviz vermiyor.

Bursasu'da Hijyen Ve Kaliteden Taviz Yok
Büyüksehir Belediyesi istirâklerinden Jeotermal Anonim Sirketi’nin tesislerinde dolumu gerçeklestirilen Bursasu’yun dolum ve paketleme islemlerinin ve üretiminin tamami el degmeden, hijyenik ortamlarda üretiliyor. Bursasu, hijyen ve kaliteden taviz vermiyor. Uludag’in zirvesindeki essiz ve dogal kaynaklarindan gelen suyun sagliga uygunluk sartlari birçok farkli noktada kontrol ediliyor, son teknolojik makineler ile el degmeden siseleniyor. Üretimden dagitima tüm süreçlerde uluslararasi standartlari uygulayan Bursasu, kalitesini de birçok belgeyle tescilledi. ISO 9001 Kalite ve ISO 22000 Gida Güvenligi Yönetim Sistemi gerekliliklerini saglayan Bursasu, tüketici ihtiyaç ve beklentilerine uygun olarak müsteri memnuniyeti ve gida güvenligini en üst seviyede tutuyor.

Dogal kaynak suyunun çikis noktasindan, ürünün tüketiciye ulasmasina kadar olan tüm üretim asamasinda temizlik ve hijyen kosullarindan taviz vermeyen Bursasu, güvenli üretim hedefiyle insan sagligina dogrudan etki edebilecek hammaddelerin kontrolüne de büyük önem veriyor. Kapali ve saglam ambalajlarla gelen hammaddeler gerekli kontroller yapildiktan sonra duyusal ve mikrobiyolojik tahlillere gönderiliyor. Bursasu isletme çalisanlari da gida sektöründe olmanin getirdigi sorumluluklarinin suuruyla hareket ediyor, personel hijyen konusunda siklikla denetleniyor.

Bursa’nin markasi Türkiye’nin suyu

ISO 9001 KYS, ISO 22000 GGYS ve ISO 14001 Çevre Yönetim sistemlerine de sahip olan Bursasu, tüm markalar için de Türk Standartlari Enstitüsü’nün (TSE) kriterlerini uyguluyor. Bursa’nin suyu Türkiye’nin markasi olma yolunda emin adimlarla gelecege yürürken, insan sagligini temel alan çevre dostu üretim anlayisi ile Bursasu, tüketici memnuniyetine de önem ve öncelik veriyor
Kaynak: İHA