Buca Belediyesinin 8 Merkezinde 32 Farkli Kurs

Buca Belediyesinin hobi ve meslek edindirme kurslari, 8 merkezde kapilarini açmaya hazirlaniyor. Sanattan spora, el sanatlarindan dil kursuna kadar 32 farkli alanda hizmet verecek çocuk ve yetiskin kurslari için 25 Haziran 2021 tarihine kadar basvurular alinacak.

Buca Belediyesinin 8 Merkezinde 32 Farkli Kurs
Buca Belediyesi hobi ve meslek edindirme kurslari, yaz dönemiyle birlikte kapilarini açiyor. Buca Halk Egitim Merkezi ve Aksam Sanat Okulu is birligiyle açilacak çocuk ve yetiskin kurslari, korona virüsü tedbirlerine uygun olarak egitime baslayacak.

32 farkli hobi ve meslek edindirme kursu

Kapasitesi artirilan kurslar, çocuklar ve yetiskinler için ayri ayri verilecek. Çocuklar için kisisel gelisimlerini artirmaya yönelik satranç, resim, drama, halk oyunlari, ritim, keman, Ingilizce, gitar, baglama, piyano kurslari verilecek. Yetiskinler için ise asçiliktan naksa, kuaförlükten el sanatlarina, isaret dilinden pilatese kadar toplam 32 farkli alanda hobi ve meslek edindirme kursu, basvuru talebine göre açilacak.

8 merkez hizmet verecek

Kurslar, Mevlana Sanat Atölyesi, Cemal Yetginer Etüt, Meslek ve Sanat Atölyesi, Aziz Nesin Bilgi Egitim Merkezi, Ceren Özdemir Semt Merkezi, Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi (Pembe Kösk), Evka -1 Semt Evi, Türkan Saylan Çagdas Yasam Merkezi, Kadin Aktivite Merkezi olmak üzere 8 farkli merkezde hizmet verecek.

25 Haziran 2021 tarihine kadar basvurularin alinacagi kurslarla ilgili bilgi, Buca Belediyesinin internet sitesinde ve sosyal medya hesaplarinda duyuruldu. Kurslara basvurmak isteyen vatandaslar, ikametgah belgesi ve nüfus cüzdan fotokopileriyle merkezlere sahsen giderek basvuru yapabilecek. Basvurularla ilgili tüm detayli bilgiye 0232 439 10 10 (Dahili 1999) telefon numarasi üzerinden ulasilabilecek.
Kaynak: İHA