Baskan Özkan'dan Modernize Edilen Muhtarliklara Ziyaret

Karacabey Belediye Baskani Ali Özkan, belediye tarafindan onarilan Tabakli ve Tavsanli muhtarliklarini ziyaret etti.

Baskan Özkan'dan Modernize Edilen Muhtarliklara Ziyaret
Karacabey Belediye Baskani Ali Özkan, belediye tarafindan bakim ve onarimdan geçirilen Tabaklar ve Tavsanli mahalle muhtarliklarinin oldugu kompleksi ziyaret etti. Ziyarette; AK Parti Ilçe Baskani Ertem Iscan ve Büyüksehir Meclis Üyesi Murat Avinç de yer aldi. Tavsanli Mahalle Muhtari Süleyman Sarin ile Tabaklar Mahalle Muhtari Cevdet Bilgin, Baskan Özkan ile istisarelerde bulundu.

Baskan Özkan yaptigi açiklamada, “Ilçemizde, merkez ve kirsalda tüm muhtarliklarimizin çesitli bakim, onarim ve çalismalarina katki sagliyoruz. Bu alanda gelen talepleri, imkanlarimiz çerçevesinde ve vatandas için de en pratik olacak haliyle degerlendiriyoruz. Iste burada da daha önce faaliyet gösteren Tavsanli muhtarligimizin mobilyalarini ve donanimini yenileyerek hazir hâle getirdik. Ayrica hemen yaninda, daha önce muhtarimizin kendi dükkâni olarak kullandigi Tabaklar Mahallesi muhtarlik ofisini de buraya kurdugumuz ofise aldik. Böylece iki muhtarlik yan yana hem kendileri hem de vatandaslar için daha pratik bir hal aldi” dedi.

Tüm muhtarliklarin yenilenmesinin oldugu gibi elektrik ve internetlerinin de Karacabey Belediyesi tarafindan karsilandigini belirten Özkan, yeni ofislerin hayirli olmasini dileyerek, vatandaslarla ve muhtarlarla çesitli konularda fikir alisverisi yapti.
Kaynak: İHA