Antalya Büyüksehir'den Isçilerine 3 Bin 150 Lira Promosyon

Antalya Büyüksehir Belediyesi isçi maas ödemeleri için yapilan ihaleyi kazanan banka yetkilileriyle sözlesme imzaladi. Belediye Baskani Muhittin Böcek, 8 bin 142 liranin pazartesi gününe kadar isçilerin hesaplarinda olacagini bildirdi.

Antalya Büyüksehir'den Isçilerine 3 Bin 150 Lira Promosyon
3 yil süre ile isçi maaslarinin ödenmesi ile yapilan ihaleyi kazanan bankanin 100. Yil Sube Müdürü Mehmet Firat Akgün, Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek ile baskanlik makamindaki imza töreninde bir araya geldi.

Törende konusan Akgün, ihalenin kendilerinde kalmalarindan dolayi mutlu olduklarini söyledi.



Pandemi döneminde kurum degisiminin olmamasinin 8 bin kisilik bir çalisanin sosyal hareketliligini azaltacagini dile getiren Akgün “ Güzel bir çalisma dönemi olacak. Ihale tüm taraflara hayirli olsun” dedi.

"Pazartesiye kadar ödenecek"

Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, Vakiflar Bölge Müdürlügü ile isçilerin promosyonu noktasinda bir protokol imzaladiklarini kaydetti.

Gece gündüz demeden Antalya için çalisan isçilere promosyonunun hayirli olmasini dileyen Böcek,“ Güzel Antalya’mizi güzellestirmeye çalisama arkadaslarim katki koyuyorlar. 8 bin 142 personelimize, 3 bin 150 lira olarak ihaleyi Vakifbank kazandi. Isçi kardeslerimizin alin teri sogumadan maaslarini ödeyen bir belediyeyiz. Bundan sonra ayni azim ve kararlilikla isçi kardeslerim çalismalarina devam edecek. Pazartesiye kadar paralari ödenmis olacak” diye konustu.

Kaynak: İHA