Türkiye Finans, Türkiye'nin 'En Gözde Katilim Bankasi' Oldu

Türkiye Finans Insan Kaynaklari Genel Müdür Yardimcisi Züleyha Büyükyildirim: 'Çalisanlarimiza güçlü bir çalisan deneyimi sunmak, gelisim yolculuklarinda onlarin yaninda olmak insan kaynagina yönelik yaklasimimizin temelini olusturuyor'.

Türkiye Finans Katilim Bankasi, Realta Danismanlik tarafindan her yil yayimlanan "En Gözde Sirketler"e bu yil giris yaparak, üniversite ögrencileri tarafindan Türkiye’nin en gözde katilim bankasi seçildi.

Bankadan yapilan açiklamaya göre, Türkiye Finans etkili marka iletisimi ile yenilikçi ürün ve hizmetlerinin yani sira öncü insan kaynaklari uygulamalariyla da bankacilik sektöründe öne çikmaya devam ediyor.

Banka, 2009 yilindan bu yana Realta Danismanlik tarafindan yürütülen “En Gözde Sirketler Arastirmasi”na bu yil 83. siradan giris yaparak Türkiye’nin en gözde katilim bankasi olarak listede yer aldi. Ögrencilere yönelik odak grup çalismalariyla kisa listeye kalan sirketlerin seçildigi ve ardindan dijital ortamda yürütülen anketlerle siralamanin belirlendigi arastirmaya bu yil 71 bin üniversite ögrencisi katildi. Arastirma kapsaminda marka algisi, iletisim kanallari, liderlik, gelisim firsatlari gibi farkli basliklarda 66 soru sorularak katilimcilar arasinda ölçümlemeler yapildi.

Açiklamada görüslerine yer verilen Türkiye Finans Insan Kaynaklari Genel Müdür Yardimcisi Züleyha Büyükyildirim, üniversite ögrencileri tarafindan Türkiye’nin en gözde katilim bankasi olarak degerlendirilmenin uzun soluklu bir stratejinin sonucu oldugunu belirterek, "Çalisanlarimiza güçlü bir çalisan deneyimi sunmak, gelisim yolculuklarinda onlarin yaninda olmak insan kaynagina yönelik yaklasimimizin temelini olusturuyor. Bir kurumu gelecege tasiyan en önemli gücün insan kaynagi olduguna inaniyoruz. Bu nedenle insan kaynagimiza yönelik her uygulama ve yeniligi yillar önce olusturdugumuz strateji çerçevesinde kurguluyoruz. Adaylarimiza ve çalisma arkadaslarimiza dokundugumuz tüm süreçleri sistematik biçimde sürdürmemiz IK alaninda yenilikçi adimlar atmamiza katki sagliyor." ifadelerini kullandi.

Türkiye Finans olarak, insan kaynagina verdikleri önemin salgin döneminde daha belirgin hale geldigini ifade eden Büyükyildirim, sunlari kaydetti:

"Yillardir süregelen yatirimlarimizin da etkisiyle, Kovid-19 salgininin baslamasindan kisa süre sonra is dünyasinda ilk olma özelligine sahip dört seçenekli esnek ve uzaktan çalisma modelini hizla hayata geçirdik. Subelerimizde de çalisma arkadaslarimizin sagligini önceliklendiren aksiyonlari devreye aldik. Insani odak noktasinda tutan bu yaklasimimiz basta is hayatina adim atma asamasinda olan gençlerimiz olmak üzere tüm paydaslarimizda olumlu yansima buldu. Hem kurum içinde hayata geçirdigimiz yenilikçi uygulamalar hem de bankaci olmaya aday gençleri sektöre kazandirmaya yönelik gerçeklestirdigimiz çalismalar Türkiye Finans’i gençlerin gözünde öne çikardi."
Kaynak: AA