Simav Küçük Sanayi Sitesi'nde Kooperatiflesmeye Ilk Adim

Kütahya’nin Simav ilçesinde tasinmasi planlanan ‘Küçük Sanayi Sitesi’ için, istisare ve degerlendirme toplantisi yapildi.

Simav Küçük Sanayi Sitesi'nde Kooperatiflesmeye Ilk Adim
Belediye Yeni Dügün Salonu’nda yapilan toplantiya Simav Kaymakami Türker Çagatay Halim, Belediye Baskani Adil Biçer, Baskan Yardimcilari Fatih Kalay ve Ahmet Sönmez, Belediye Meclis Üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Seref Kazcioglu, Simav Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Baskani Ali Aydogan, Oda Baskanlari, Siyasi Parti Baskanlari, Mahalle Muhtarlari, sanayi sitesi esnaflari ile vatandaslar katildi.

Simav Belediye Baskani Adil Biçer, oto sanayi bölgesinin tasinmasi ile ilgili gerçeklestirilen toplantinin çok önemli oldugunu belirtti.

Baskan Biçer, “Ilçemiz için tarihi bir toplantiya imza attik, esnaflarimizin soru ve önerilerini dinledik. Simav ilçesi olarak yakaladigimiz önemli bir tarihi firsatin hizli bir sekilde hayata geçmesi için öncelikle kooperatif kurulmasi sart. Daha sonraki süreçte talep toplama asamasi yer alacak. Ilçemiz esnafina hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA