Karaman'da TÜVTÜRK'ün Gezici Muayene Istasyonu Köylerde Hizmet Vermeye Basladi

Karaman'da TÜVTÜRK'ün gezici muayene istasyonu tarafindan merkeze bagli Akçaalan ve çevresindeki 5 köye hizmeti verildi.

Karaman Ziraat Odasi Baskani Mehmet Bayram, gazetecilere yaptigi açiklamada, köy muhtarlarindan gelen talepler dogrultusunda Akçalan ve çevresindeki köylerde çiftçilerin traktörlerinin vizelerinin yapildigini belirtti.

Ziraat Odasinin girisimleriyle 2021 yili için Karaman genelinde 93 köy ve 2 beldenin ortak talepleri dogrultusunda olusturulan 15 noktada randevu alinarak yapilan traktör vize islemlerinin birinci etabinin tamamlandigini ifade eden Bayram, sunlari kaydetti:

"Ziraat Odasi olarak çiftçimizin baginda bahçesinde çalismasina engel olmamasi özellikle Karaman merkeze uzak köylerimizde yasayan çiftçilerimizin islerini kolaylastirmak için katki saglamaya çalisiyoruz. 2 yildir odamiz tarafindan olusturulan bölgesel randevu ile vize islemlerinin köylerine kadar gelmesinden çiftçimiz oldukça memnun.

Yeni dönem için Eylül ayindan sonra talepte bulunan, köy muhtarlarimizin talepleri için yeni randevu tarihleri belirlenerek tüm köylerimizde randevu sirasina göre traktör vize islemleri devam edecek. Zor sartlarda üretim yapan çiftçilerimize katki saglamak için Ziraat Odasi olarak var gücümüzle çalismaya devam edecegiz. Ayrica çalismalarimiza destek veren TÜVTÜRK yetkililerine de tesekkür ediyoruz."

Kaynak: AA