Içme Suyu Depolari Saglikli Hale Getiriliyor

MASKI Genel Müdürlügü, içme suyu depolarini saglikli bir yapiya kavusturmak ve saglikli içme suyu temin etmek amaciyla Akhisar’in Arabacibozköy Mahallesinde bulunan içme suyu deposunda yenileme çalismalarina baslandi.

Içme Suyu Depolari Saglikli Hale Getiriliyor
Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi MASKI Genel Müdürlügü, içme suyu depolarini saglikli bir yapiya kavusturmak için yogun mesaisine devam ediyor. Içme Suyu Dairesi Baskanligi tarafindan Akhisar’in Arabacibozköy Mahallesinde bulunan içme suyu deposunda yenileme çalismalarina basladi.

150 tonluk su kapasitesine sahip olan içme suyu deposunda, vana yenileme çalismasi esnasinda depo içerisi ve disarisinda yapilan iyilestirmeler ile saglikli hale getirilecek.

“Depomuz bastan asagiya yenileniyor”

Arabacibozköy Mahalle Muhtari Özcan Demirer, MASKI Genel Müdürlügü’nün içme suyu deposu yenileme çalismasindan dolayi memnun oldugunu belirterek, “Manisa’nin efsane Baskani Cengiz Ergün’e çok tesekkür ediyorum. Mahallemizin 30 yillik su sorununu çözüme kavusturuyor. Bu hizmetin yani sira Cengiz Baskanimizin destekleri ile mahallemize birçok hizmetler geldi. En büyük sikintilarimizin basinda gelen içme suyu sorununa kökten çözüm üretildi. Saglikli içme suyu temin etmek için Mahallemizdeki içme suyu deposunda yenileme çalismalari hayirlisi ile basladi.

Mahalle sakinleri de çalismalardan çok memnun. Bu hizmetin mahallemize gelmesinden dolayi Manisa Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün’e çok tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA