'Dur' Ihtarina Uymayarak Polise Çarpan Sürücü Böyle Yakalandi

Bursa’da polisin dur ihtarina uymayan sürücü bir polis memuruna çarparak kaçti. Kaçan sürücü 5 kilometrelik kovalamaca sonucu yakalanarak gözaltina alinirken, polis memuru hastaneye kaldirildi. Yakalanma ani ve gözaltina alinmalari anbean güvenlik kameralarina yansidi. Araçta yapilan aramada bir miktar uyusturucu ve silah ele geçirildi.

'Dur' Ihtarina Uymayarak Polise Çarpan Sürücü Böyle Yakalandi
Olay, dün aksam 19.00 siralarinda merkez Osmangazi Ilçesi Zafer mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, devriye gezen yunus timi süphelendikleri 16 ER 619 plakali otomobile dur ihtarinda bulundu. Dur ihtarina uymayan sürücü Mahsun Kaya ve yanindaki arkadasi Zafer Yasin Açikgöz, polis memuruna çarparak Elmasbahçeler mahallesine kaçmaya basladi.

Ihbar üzerine olay yerine saglik ekibi sevk edildi. Gelen saglik ekibinin müdahalesinin ardindan yarali polis memuru Sevket Yilmaz Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi.

Yakalanma ve gözaltina alma ani anbean kameralara yansidi

Ara sokaklara girerek izini kaybettirmeye çalisan Mahsun Kaya., Yunus ekiplerinin sokagi ablukaya almasiyla 5 kilometre uzakliktaki Elmasbahçeler mahallesinde sokak üzerinde dönerken, park halindeki 16 LUU 69 plakali otomobile çarpmasiyla kiskivrak yakalandi. Mahsun Kaya’nin ve Zafer Yasin Açikgöz’ün yakalanma ve gözaltina alma ani anbean güvenlik kameralarina yansidi. Güvenlik kameralarina yansiyan görüntülerde aracin son sürat gelmesi ve park halindeki araca çarpmasi görüldü.

Ardindan polis ekiplerinin araçlarindan inerek, gözaltina almasi anbean güvenlik kameralari tarafindan kaydedildi. Araçta yapilan aramada bir miktar uyusturucu madde ve silah ele geçirildi. Ayrica tehlikeli araç kullanmaktan, tehlikeli serit degistirme ve dur ihtarina uymamaktan toplam 1.653 TL para cezasi kesildi. Diger yandan polis memurunun durumunun iyi oldugu ögrenildi. Olay ile ilgili sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA