Osmaniye'de Yaylalarda Temizlik Ve Asfaltlama Çalismasi

Osmaniye’nin Zorkun Yaylasinda temizlik ve asfaltlama çalismalarina basladi.

Osmaniye'de Yaylalarda Temizlik Ve Asfaltlama Çalismasi
Osmaniye Belediyesi yayla sezonunun gelmesiyle birlikte vatandaslarin rahat bir yaz geçirmeleri için basta Zorkun Yaylasi olmak üzere yaylalarda temizlik ve asfaltlama çalismalarina basladi.

Sezonun gelmesiyle birlikte çalismalarinda ivme kazandigi yaylalarda asfalti bozulmus sokaklar belediye ekiplerince tespit edilerek asfaltlama çalismasi yapiliyor. Asfaltlama çalismalari sürerken ekipler bir yandan da temizlik, ilaçlama ve hafriyat alim çalismalarina devam ediyor. Ayrica Su ve Kanalizasyon Müdürlügü ekiplerince de Büyük ve Küçük Küreci ile Tuztasi mevkilerinde 2,5 km uzunlugunda içme suyu hat bakim ve baglanti çalismasi gerçeklestirildi.

Çalismalar hakkinda bilgiler veren Osmaniye Belediye Baskan Kadir Kara, “Göreve geldigimiz günden bu yana Zorkun ile ilgili tüm yetkileri belediye çatisi altinda toplayip, bölgeye daha fazla hizmet verebilmenin çabasi içindeyiz. Asfalt çalismalari ile yayladaki ulasimin rahatlatilmasi, vatandaslarin yazin tozdan, kisin da çamurdan etkilenmemesini amaçliyoruz. Içme suyu alt yapisi konusunda yaylamizin bazi semtlerinde çalismalari tamamladik. Yaylamizda zabita, temizlik ve ilaçlama hizmetleri de ara verilmeden devam ettirilecek” diye konustu.

Kaynak: İHA