Ardahan'da Jandarmanin Sosyal Tesisinde Yapilan Mescit Hizmete Açildi

Ardahan'da, Il Jandarma Komutanliginin sosyal tesislerinde insa edilen mescidin açilisi yapildi.

Il Jandarma Komutanligi Sosyal Tesisler Bölgesi'ndeki mescidin açilisi dolayisiyla düzenlenen programa, Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Ardahan Belediye Baskani Faruk Demir, Il Jandarma Komutani Albay Ali Naci Aldemir, Il Müftüsü Remzi Pehlivan, bazi kurumlarin yetkilileri ile askerler katildi.

Vali Öner, buradaki konusmasinda, jandarmanin özellikle Kovid-19 sürecinde gece gündüz demeden çok çalistigini belirterek, Il Jandarma Komutani Albay Aldemir'e teskilat adina tesekkür etti.

Mescidin sosyal imkanlar açisindan önemli hizmet oldugunu aktaran Öner, sunlari kaydetti:

"Jandarma ve polisimiz, vatandasimizin huzur ve güvenligi için kirsalda, sehirde bütün riskleri göze alarak hizmet ediyor, bayram ve tatil demeden bu görevini en iyi sekilde yerine getirmeye çaba sarf ediyor, dolayisiyla sosyal imkanlarinin da iyi olmasi gerek. Bu sosyal ihtiyaçlarin biri de mescit. Emek verenlerden Allah razi olsun. Hayirli ugurlu olsun. Buraya gelenler rahatlikla ibadet ihtiyaçlarini güzide bir ortamda ifa etmis olacak."

Müftü Pehlivan'in açilis duasini yapmasinin ardindan hem misafirler hem de personel için yapilan mescidin açilisi gerçeklestirildi.

Program, davetlilere yemek ikramiyla sona erdi.

Kaynak: AA