Anadolu Isuzu, Moldova'da Kisinev Belediyesi'nin Otobüs Ihalesini Kazandi

Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret AS, Moldova'da Kisinev Belediyesi'nin açmis oldugu 100 adet otobüs alimina iliskin ihaleyi kazandi.

Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret AS tarafindan Kamuyu Aydinlatma Platformu'nda (KAP) yapilan açiklamada, "Moldova Kisinev Belediyesi'nin 2021 yilinda açmis oldugu 100 adet otobüs alimina iliskin ihaleye 2 Nisan 2021 tarihinde sirketimiz tarafindan teklif verildigi, 2 Nisan 2021 tarihli KAP açiklamamizla kamuoyuna duyurulmustu. Teklifimizin kazanan teklif oldugu, 14 Haziran 2021 tarihinde tarafimiza bildirilmistir." ifadelerine yer verildi.

Ihalenin 100 adet otobüs teslimati ve bu araçlarin satis sonrasi hizmetlerinin yerine getirilmesini kapsadigi aktarilan açiklamada, toplam ihale bedelinin yaklasik 12,7 milyon avro tutarinda oldugu ve teslimatlarin 2021 yili içinde partiler halinde tamamlanmasinin öngörüldügü kaydedildi.

Açiklamada, "Ilgili mevzuatta öngörülen prosedür ve süreçlerin tamamlanmasi sonrasinda Kisinev Belediyesi ile sözlesme imzalandiginda kamuya ayrica açiklama yapilacaktir." denildi.???????

Kaynak: AA