Dünyanin Konustugu Projeye Bursali Firma Çözüm Oldu

Dünyanin en büyük otopark sistemleri üreticilerinden olan Bursa merkezli bir firma, Ingiltere’nin baskenti Londra’da dünyanin en pahali konut projelerinden olan ve dünyanin ilk transparan gökyüzü havuzu ile gündeme gelen Embassy Gardens’in otopark sistemlerinde çözüm ortagi oldu. Dünyanin 60 ülkesine ihracat gerçeklestiren SanPark, Ingiltere’ye 1998 yilinda bu yana hizmet sunuyor.

Dünyanin Konustugu Projeye Bursali Firma Çözüm Oldu
Sanmak Makine ve SanPark Yönetimi Kurulu Baskani ve ayni zamanda BTSO Yönetimi Kurulu Baskan Yardimcisi olan Cüneyt Sener yaptigi açiklamada, “23 yildir otopark sistemleri üretiyoruz. Üretimimizin yüzde 95’ini dis pazar olusturuyor. 60’dan fazla ülkeye ihracat gerçeklestiriyoruz. Iki bina arasina yapilan dünyanin ilk transparan havuzu ile gündeme gelen Londra’da yer alan Embassy Gardens’ta; 3 katli Majortrio otopark sistemleri kullanarak, 360 araç kapasiteli otopark alani sagladik. Ayrica, 60 adet elektrikli araç sarj modülünü makinelerimize adapte ederek, ‘park et- sarj et’ birlesik görev misyonunu uygulamis olduk. Nüfusun yogun oldugu bölgelerde otopark ihtiyaci hep devam edecek. Dünyanin birçok önemli projesinde yer aldik. Ingiltere’de 1998 yilindan bu yana SanPark otopark sistemleri kullaniliyor. Bir çok ülkede de lider konumdayiz. Biz de SanPark olarak global arenada çözümler üreterek, ülkemizi temsil etmeye ve üretmeye devam edecegiz” dedi.

Bursa’dan dünyanin 60’i askin ülkesine ihracat gerçeklestiren dünyanin en büyük otopark sistemleri üreticilerinden olan SanPark, 50 metrekarelik bir alana 100 aracin park etmesine dahi imkan saglayan otopark sistemleriyle bayragimizi uluslararasi arenada dalgalandirmaya devam ediyor.

Dünyanin konustugu proje

SanPark’in otopark sistemlerinde çözüm ortagi oldugu Embassy Gardens’ta hayata geçen ve dünyanin ilk transparan gökyüzü havuzu olma unvanina sahip projesi iki blok arasina insa edildi. Yerden 35 metre yükseklikte yer alan havuz, 25 metre uzunlugu, 5 metre genisligi ve 3 metre derinligiyle dikkat çekerken 30 santimetrelik havuz tabaniyla 400 ton su tasiyabiliyor. Havuz tamamen seffaf olmasi sebebiyle dünyanin gündemine otururken turistlerinde ilgi odagi oldu. London Eye, Parlamento binasi ve Thames Nehri manzarasinin yani sira ABD Büyükelçiligi binasinin yaninda yer alan Embassy Garden’da süit daireler 5 milyon Sterlin’e yaklasik 61 milyon liraya alici buluyor.
Kaynak: İHA