Aci Biber Yeme Turnuvalarinin Degismez Yarismacisi Hayatini Kaybetti

Kumluca Tarim ve Seracilik Festivali etkinliklerinin gülen yüzü, festival kapsaminda düzenlenen aci biber yeme turnuvalarinin degismez yarismacisi Pala lakapli Cemal Aydogan geçirdigi kalp krizi sonucu hayatini kaybetti.

Aci Biber Yeme Turnuvalarinin Degismez Yarismacisi Hayatini Kaybetti


Kumluca ilçesine bagli Kum Mahallesi’nde seracilik ile geçimini saglayan ve yaklasik 10 yildan beri Kumluca Belediyesi tarafindan düzenlenen Tarim ve Seracilik Festivali kapsaminda düzenlenen aci biber yeme yarismasinin en renkli simasi olan Cemal Aydogan (56) yasamini yitirdi. Evli ve 3 çocuk babasi olan Cemal Aydogan, ürettigi sebzeleri Kumluca Toptanci Hali’ne götürürken kalp krizi geçirdi. Ambulans ile özel hastaneye kaldirilan Aydogan yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi.

Cemal Aydogan, ilçede esnaflik yapan Hüseyin Özdilek (56) ile birlikte yaklasik 10 yildan beri Tarim ve Seracilik Festivali’nde düzenlenen aci biber yarismasinda yaptiklari sovlarla akillarda yer edinmisti. Pala lakapli Cemal Aydogan’in yarismalara birlikte katildigi arkadasi Hüseyin Özdeilek, çok üzgün oldugunu, bir gün önce aksam birlikte sohbet edip çay içtiklerini söyledi.

Cemal Aydogan’in ölüm haberi ilçe halki tarafindan üzüntüyle karsilandi.
Kaynak: İHA