Trabzon Dernekleri Federasyonu'ndan Ankara Ziyareti

Trabzon Dernekleri Federasyonu Baskani Ismail Satiroglu ve yönetim kurulu üyeleri, Içisleri Bakani Süleyman Soylu ve Ticaret Bakani Mehmet Mus’a ziyaret etti.

Trabzon Dernekleri Federasyonu'ndan Ankara Ziyareti
Trabzon Dernekleri Federasyonu Baskani Ismail Satiroglu ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara’da bir dizi ziyaret gerçeklestirdi. Ziyaretler sirasinda ilk adres Nisan ayinda Ticaret Bakanligi görevine baslayan Mehmet Mus oldu. Samimi bir sohbet ortaminda geçen ziyarette Trabzon Dernekleri Federasyonu adina Baskan Ismail Satiroglu, Bakan Mus’a yeni görevinde basarilar dileyerek, desteklerini iletti.

Bakan Soylu’yu ziyaret ettiler

Satiroglu ve beraberindeki heyetin ikinci duragi ise Içisleri Bakanligi oldu. Içisleri Bakani Süleyman Soylu ile makaminda görüsen Trabzon Dernekleri Federasyonu Baskani Ismail Satiroglu ile yönetim kurulu üyeleri, teröre ve çetelere karsi yürütülen mücadeleden duyduklari memnuniyeti dile getirerek, Bakan Soylu’ya desteklerini iletti. Baskan Satiroglu, ülkenin huzuru adina mücadele eden Bakan Soylu’nun her zaman yaninda olduklarini ifade etti.

Kaynak: İHA