Tekirdag'in 3 Ilçesinde Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 4 Gözalti

Tekirdag’in 3 ilçesinde uyusturucuya yönelik yapilan çalismalarda, 4 süpheli sagis ve uyusturucu madde ele geçirildi.

Tekirdag'in 3 Ilçesinde Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 4 Gözalti
Tekirdag Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Çorlu Grup Amirligi ekiplerince Çolru Ilçesi Hidiraga (Kore) Mahallesinde uyusturucu ve uyarici madde ticareti yapan sahislara yönelik çalisma yapildi. Yapilan çalismalar kapsaminda tespit edilen 1 sahsin üzerinde yapilan aramada, 42 fisek kokain ve uyusturucu madde satisindan elde edildigi degerlendirilen 220 TL para ele geçirildi.

Hakkinda basit yaralama ve yaralama suçlarindan aranma kaydi ile toplam 5 yil kesinlesmis hapis cezasi bulunan A.O., uyusturucu ve uyarici madde ticareti yapmak suçundan gözaltina alinarak, sorusturma islemlerine baslandi.

Süleymanpasa ilçesi Aydogdu Mahallesinde bir araç içerisinde bulunan Ö.B. ve C.Z.’de yapilan aramalarda, 0.2 gram metafetamin maddesi 3.3 gram bonzai ele geçirildi. Konu ile ilgili Ö.B. ve C.Z isimli sahislar gözaltina alinarak, sorusturma islemlerine baslandi.

Marmaraereglisi-Istanbul karayolu üzerinde durdurulan bir araçtaki S.U.’dan 23 gram skunk, 1 adet ekstazi hap, lyrica hap maddesi ele geçirildi. Konu ile ilgili S.U., yakalanarak, sorusturma islemlerine baslandi.
Kaynak: İHA