Social Media Awards Turkey 2021 Kazananlari Belli Oldu

Türkiye’deki marka ve ajanslarin sosyal medya performanslarinin degerlendirildigi Social Media Awards Turkey 2021 kazananlari belli oldu. ‘Kargo Sirketleri’ kategorisinde altin ödüle Yurtiçi Kargo layik görüldü.

Social Media Awards Turkey 2021 Kazananlari Belli Oldu


Marka ve ajanslarin sosyal medya performanslarini objektif veriler ile degerlendiren Türkiye’nin kapsamli ve veriye dayali sosyal medya ödüllerinden birisi olan Social Media Awards Turkey 2021 kazananlari belli oldu. Kazananlar 9 Haziran günü canli olarak gerçeklestirilen online yayinla açiklandi. Bu sene besincisi düzenlenen Social Media Awards Turkey 2021’de ödül kazananlar 1 Nisan 2020-1 Nisan 2021 tarihleri arasinda aldiklari etkilesime göre belirlendi. Veri Ödülleri’ndeki siralamada BoomSonar’in “Sosyal Medya Marka Endeksi” olan SocialBrands’in 30’dan fazla veri kriteri kullanildi. Sektörlere göre basarili markalar Altin, Gümüs ve Bronz kategorilerinde ödüllendirildi.

Kargo sirketleri kategorisinde altin ödül Yurtiçi Kargo’nun

2021 yilinin ilk 5 ayinda Tech Brand Turkey, IDC CIO, Yildiz Teknik Üniversitesi Itibar Endeksi Türkiye’nin itibarli kargo markasi gibi ödüllere layik görülen Yurtiçi Kargo, Social Media Awards Ödüllerinde de altin ödülü kazandi.

Social Media Awards Turkey 2021’de ‘Kargo Sirketleri’ kategorisinde altin ödülü almaya hak kazanan Yurtiçi Kargo adina ödülü; Ürün, Marka ve Müsteri Deneyimi Grup Müdürü Sezgin Akar aldi. Akar, ödülü alirken yaptigi konusmada; “Müsteri deneyimine yaptigimiz yatirimlarin karsiligini alabilmek bizi her zaman mutlu ediyor” dedi.

Kaynak: İHA