Sezonun Ilk Kirazlari Bakan Gül'e Ikram Edildi

SINOP – Adalet Bakani Abdulhamit Gül, Sinop ziyaretine Boyabat ilçesinden basladi. Esnaf ziyareti sirasinda bir vatandas Bakan Gül’e Boyabat’ta yetisen sezonun ilk kirazlarini ikram etti.

Sezonun Ilk Kirazlari Bakan Gül'e Ikram Edildi
Bakan Abdulhamit Gül’ün Boyabat’ta ilk duragi Boyabat Adliye Sarayi oldu. Burada daireleri gezen Bakan Gül, kamu çalisanlari ile sohbet etti. Cumhuriyet Bassavcisinin makaminda Sinop Milletvekili Nazim Mavis, Sinop Valisi Erol Karaömeroglu, Il Emniyet Müdürü Cahit Sahin, Il Jandarma Komutani J.Alb. Hakan Basakçi, Il Genel Meclisi Yakup Üçüncüoglu, Boyabat Belediye Sefik Çakici, AK Parti Sinop Il Baskani Ugur Giresun ve Boyabat Cumhuriyet Bassavcisi Akin Çetin ile bir görüsme gerçeklestirdi. Bassavci Çetin, Bakan Gül’e hediye takdim etti. Görüsme sonrasi adliye önünde toplu fotograf çekimi gerçeklestirildi.

Bakan Gül ve yanindaki protokol daha sonra adliye önünden yürüyerek esnaf ziyaretine basladi.

Esnaflara islerinde kolaylik dileyen Gül, vatandasi da selamladi. Esnaf ziyareti sirasinda bir vatandas Boyabat’ta yetisen sezonun ilk kirazlarini Bakan Gül’e ikram etti. Engelli bir ayakkabi boyacisiyla da karsilasan Abdulhamit Gül, bir süre sohbet ettikten sonra ayakkabi boyacisina yardimda bulundu. Vatandaslar Bakan Gül’le fotograf çekildiler.

Bakan Abdulhamid Gül daha sonra programinin devami için Sinop’a hareket etti.
Kaynak: İHA