Samsung, Akilli Monitör Serisini Yeni Özelliklerle Genisletiyor

Samsung Electronics Görsel Ekran Bölümü Kidemli Baskan Yardimcisi Hyesung Ha: 'Kapsamini genislettigimiz akilli monitör ürün serimizle, kullanicilara günlük aktivitelerini daha konforlu ve esnek bir biçimde gerçeklestirebilmelerini saglayacak teknolojiyi sunmaya devam ediyoruz'.

Samsung Electronics, son dönemde daha da genislettigi akilli monitör ürün serisinin artik tüm dünyada satisa sunulacagini duyurdu.

Sirket açiklamasina göre, yeni seride daha fazla ekran boyutu ve tasarim seçenegiyle birlikte, yeni ve daha gelismis akilli özellikler de bulunacak. Ürün serisine daha gelismis üretkenlik özellikleri ve sürükleyici eglence deneyimi sunan büyük 43 inç M7 (UHD çözünürlüklü) modeli eklendi. Yeni beyaz renk seçenegi ile dikkati çeken FHD çözünürlüklü M5 modeller de 24 inç, 27 inç ve 32 inç ekran seçenegi ile geliyor.

Samsung akilli monitör serisi, ilk olarak günümüzün is, akademik ve tüketici ihtiyaçlarina ve evde çalisan, egitim gören veya evde vakit geçiren tüketicilerin taleplerine cevap vermek üzere Kasim 2020'de piyasaya sürüldü. Akilli monitör, entegre medya ve üretkenlik uygulamalari, çok yönlü baglanabilirlik, dahili hoparlör ve günes enerjisiyle sarj olan uzaktan kumandaya sahip bulunuyor.

Samsung Akilli Monitör Serisi'nin en yeni üyeleri arasinda sunlar yer aliyor:

"M7 43" (Model: M70A) akilli monitör: Amiral gemisi modeli olan M7 akilli monitör artik 43 inçlik boyuta ve çerçevesiz tasarima sahip. Üretkenligi ve eglenceyi en üst düzeye çikaran özellikleriyle çalisma, ögrenme veya oyun deneyimini sürükleyici hale getiriyor. 43 inç boyutundaki M7 Akilli Monitör, 4K Ultra-Yüksek Ekran Çözünürlügü (UHD) ile islevler arasinda kusursuz geçis yaparak yerlesik izlenebilir içerik uygulamalari, hoparlörler ve 4K içeriklerin tüm ayrintilarini yansitabilen HDR10 kalitesiyle güvenilir bir çalisma cihazindan 4K kalitesinde eglence merkezine dönüsebiliyor.

M5 27" ve 32" Beyaz akilli monitör (Model: M50A): Daha sade ve sik, beyaz renkli tasarimiyla gelen M5 modeli, 27 ve 32 inç olmak üzere iki boyut seçenegiyle satista olacak. Yeni rengi minimalist tarzdaki tasarimlara mükemmel uyum saglarken, iç mekân estetigine tamamlayici bir dokunus ekleyerek tasarim meraklisi kullanicilar için ideal bir seçenek sunuyor."

- "Kullanicilarin her seyi bir arada yapabilmesini sagliyoruz"

Samsung'un uzun vadeli sürdürülebilirlik programinin bir parçasi olarak, M7 43 inç akilli monitörle uyumlu günes enerjisiyle çalisan hepsi bir arada uzaktan kumanda, geri dönüstürülmüs plastikten üretiliyor ve iç mekan gün isigi, ampul isigi veya USB-C baglantisiyla sarj olarak enerji tasarrufu sagliyor. Diger modellerle birlikte çalisan uzaktan kumandanin üretiminde de karbon ayak izini azaltmak ve sürdürülebilirlik amaciyla kismi olarak geri dönüstürülmüs plastik kullanildi.

Serinin birinci nesliyle ayni özellikleri kullanan Samsung akilli monitör, hem PC'ler hem de akilli telefonlar için çok sayida baglanti seçenegi sunuyor. Kullanicilar, Dokunma Görünümünü, Ekran Yansitmayi kullanarak veya Apple AirPlay 2 araciligiyla yalnizca tek dokunusla kisisel mobil cihazlariyla monitör arasinda baglanti kurabiliyor. Samsung DeX sayesinde de kullanicilar, mobil cihazlarini monitöre baglayarak kusursuz bir masaüstü deneyiminin keyfini çikarabiliyor. Microsoft 365 uygulamalari destegi ve gömülü Wi-Fi sayesinde kullanicilar PC baglantisina ihtiyaç duymaksizin belgelerini rahatlikla görüntüleyerek düzenleyebiliyor. Temiz bir çalisma alani düzeni için Akilli Monitörde USB Type-C port, USB port ve Bluetooth 4.2 gibi birçok port baglanti seçenegi yer aliyor.

Kullanicilar ayrica OTT içerigine erisebiliyor ve en sevdikleri filmleri ve programlari PC veya mobil cihaza baglanma ihtiyaci duymadan Netflix, HBO ve YouTube üzerinden izleyerek ekranlarini kusursuz bir eglence merkezine dönüstürebiliyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen Samsung Electronics Görsel Ekran Bölümü Kidemli Baskan Yardimcisi Hyesung Ha, "Dünyanin her yerinde insanlar çalismaya, ögrenimlerine ve eglenmeye giderek artan oranda evden devam ederken, evlerimiz çok fonksiyonlu ortamlara dönüsüyor. Kapsamini genislettigimiz akilli monitör ürün serimizle, kullanicilara günlük aktivitelerini daha konforlu ve esnek bir biçimde gerçeklestirebilmelerini saglayacak teknolojiyi sunmaya devam ediyoruz. Su anda piyasada bulunan en akilli monitörlerle mobil cihazlar ve PC’ler arasinda güçlü bir baglanabilirlik sunarak kullanicilarin her seyi bir arada yapabilmesini sagliyoruz." ifadelerini kullandi.

Genisleyen Samsung akilli monitör serisi, birçok model, boyut ve özellik seçenegi sunuyor. Daha fazla bilgi için "https://displaysolutions.samsung.com/monitor/detail/1803/43M70A" adresi ziyaret edilebiliyor.
Kaynak: AA