Salih Ekinci, Esnafi Dinledi Belediyenin Çalismalarini Anlatti

Toplumun her kesiminden vatandaslarla bir araya gelen Viransehir Belediye Baskani Salih Ekinci, esnaf ziyaretlerine araliksiz devam ediyor.

Salih Ekinci, Esnafi Dinledi Belediyenin Çalismalarini Anlatti
Bilgilendirme toplantilariyla muhtar, esnaf ve vatandaslarla sik sik bir araya gelen Viransehir Belediye Baskani Salih Ekinci, bu kez ilçe merkezinde faaliyet yürüten çarsi esnafini ziyaret etti. Ekinci, Yenisehir Mahallesi Cezaevi Caddesi ve Dörtyol esnafini ziyaret ederek hayirli isler diledi. Vatandaslarin Cumalarini tebrik eden Baskan Ekinci, hem vatandasla hem de esnafla sohbet ederek sorun ve talepleri dinledi. Esnaflarin yogun ilgisiyle karsilasan Baskan Ekinci, Viransehir’in gelismesinde esnafin çok önemli rol oynadigini belirtti.



‘Halka hizmet Hakk’a hizmettir’

Göreve geldigi günden beri düzenli olarak vatandaslarla ve esnafla bir araya geldiklerini belirten Viransehir Belediye Baskani Salih Ekinci, "Bize ulasamayanlara bizler ulasmaya çalisiyoruz. Halkimiz ve esnafimiz pandemi sürecinde sikintili zamanlar yasiyor. Bir nebzede olsa dertlerine çare olabilme konusunda elimizden gelebilecek her türlü yardima hazir oldugumuzu kendileriyle paylasiyoruz. Biz vatandasimiza hizmet etmek için buradayiz. Bu dogrultuda da imkanlarimizi Viransehirli hemserilerimiz için seferber ediyoruz. Her anlamda halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak benimsiyoruz. Viransehir Belediyesi olarak her zaman vatandasimizin ve esnafimizin yaninda yer aldik, almaya da devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

Yapilan ve yapimi devam eden hizmet ve projelerle Viransehir’in gelecege kostugunu ve cazibe merkezi haline geldigini aktaran Ekinci, “Viransehir’de büyük bir degisimi ve dönüsümü gerçeklestiriyoruz” ifadelerini kullandi.

"Büyük magduriyet teskil eden imar sorununu çözdük"

Belediyenin çalismalari ile ilgili esnafa ve vatandasa bilgi veren Baskan Ekinci, geçmis dönemlerde mahkeme yoluyla iptal edilen ve büyük magduriyet ve sorun teskil eden imar sorununu gerçeklestirdigi yogun çaba ve girisimleri sonucu çözüldügünü kaydetti.

Belediyenin yapmis oldugu çalismalardan dolayi duyduklari memnuniyeti dile getiren esnaf ve vatandaslar ise ziyaretten ötürü Viransehir Belediye Baskani Salih Ekinciye tesekkür etti.
Kaynak: İHA