(Özel) 'Daireden Esrar Kokusu Geliyor' Ihbari Torbacilari Yakalatti

Kagithane’de "bir daireden esrar kokusu geliyor” ihbari üzerine harekete geçen Yunus motorize polis ekipleri, uyusturucu satin almaya gelen bir stajyer avukati ve dairedeki 3 torbaciyi yakaladi. Evde yapilan aramalarda çok miktarda uyusturucu ve ticaretinde kullanilan malzemeler ele geçilirken, gözaltina alinan torbacilardan biri tutuklandi.

(Özel) 'Daireden Esrar Kokusu Geliyor' Ihbari Torbacilari Yakalatti
Kagithane Ilçe Emniyet Müdürlügü Devriye Ekipler Amirligine bagli Yunus motorize polis ekipleri, 3 Mayis Pazartesi günü saat 18.30 siralarinda "Bir daireden esrar kokulari geliyor” seklinde ihbar aldi. Ihbari degerlendiren yunus timleri, Hamidiye Mahallesi Anadolu Caddesi üzerindeki siteye geldi. Asansöre binen polisler dairenin bulundugu kata çiktilarinda asansöre binmek üzere olan bir sahsin hareketlerinden süphelendi. Stajyer avukat oldugu ögrenilen Rohat D.’nin (25) üstünü arayan polis ekipleri, bir miktar “marihuana” diye tabir edilen uyusturucu madde ele geçirdi. Bunun üzerine sahsi muhafaza altina alan Yunus timleri, kokunun geldigi daireye baskin düzenledi.

Dairede arama yapan polis ekipleri, seffaf posetlerin içerisinde çok miktarda “marihuana” ele geçirdi. Ayrica narkotik madde ticaretinde kullanilan çok sayida seffaf kilitli poset, içmek amaciyla kullanilan çok sayida paketli halde çarsaf olarak tabir edilen malzeme, ögütücü makina, sarma makinasi bulundu. Yapilan arama ise cep telefonu kamerasina yansidi.

“Esrar kokusu geliyor” ihbari torbacilari yakalatti

Aramalarin ardindan dairedeki Oguzhan D. (25), Murat G. (24) ve Mehmet Ibrahim A. (25) ile Rohat D. gözaltina alindi. Saglik kontrolünden geçirilmelerinin ardindan emniyete götürülen Rohat D., “uyusturucu madde kullanmak” suçundan adli islem yapilarak savcilik talimatiyla serbest birakildi. Diger 3 sahis ise “uyusturucu madde ticareti yapmak ve saglamak” suçundan adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çikartilan torbacilardan Oguzhan D. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Murat G. ve Mehmet Ibrahim A. ise adli kontrol sartiyla tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakildi.
Kaynak: İHA