Öksüz Ve Yetim Çocuklara Sürpriz Dogum Günü

Edirne’nin Ipsala ilçe Kaymakamligi tarafindan hayata geçirilen ‘bizim çocuklarimiz’ projesi kapsaminda, ilçede bulunan öksüz ve yetim çocuklarin dogum günü kutlandi, odalarindaki eksiklikler giderildi.

Öksüz Ve Yetim Çocuklara Sürpriz Dogum Günü
Ipsala Kaymakami Ekrem Güngör, esi Seda Güngör ve Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi müdiresi Birsen Kötülüketmez tarafindan ilçede bulunan öksüz ve yetim çocuklara ev ziyaretleri yapilarak dogum günlerinde hediye edildi.

Ipsala Kaymakami Ekrem Güngör, proje hakkinda yaptigi açiklamada su ifadelere yer verdi: “Ilçemiz genelinde anne veya babasi olmayan, ilkokul, ortaokul ve liseye giden muhtaç ögrencilerimiz belirlendi. Yapilan çalismalar sonrasi ögrencilerimizin ihtiyaçlari evlere gidilerek tespit edildi. Genel olarak öksüz ve yetim çocuklarimizin oda takimi, masa, sandalye, yatak, dolap ihtiyaçlari oldugunu belirledik. Çocuklarimizin daha rahat ortamlarda çalismalarina imkân saglamak için onlara daha önce oda takimi aldik ve evlere dagittik bu takimlari ihtiyaç tespit ettikçe dagitmaya da devam ediyoruz ve hatira kalmasi için ögrencilerimize de bir mektup yazdik. Bunun yaninda bu ögrencilerimizin dogum günlerini tespit ederek bu özel günlerini evlerine giderek kutluyoruz. Onlarin ihtiyacini karsilayip, devletin sefkatli yüzünü gösterebilirsek ne mutlu bizlere”.
Kaynak: İHA