Mus Belediye Baskani Asya'dan CHP'nin Karalama Kampanyasina Tepki

Mus Belediye Baskani Feyat Asya, CHP heyetinin Halk Ekmek Fabrikasi ifadelerine karsi açiklamalarda bulunarak, “Vatandas odakli bu hizmetlerimizi, ayda yilda bir buralara yolu düsen CHP muhalefetinin yalanlarina, algilarina kurban etmeyiz” dedi.

Mus Belediye Baskani Asya'dan CHP'nin Karalama Kampanyasina Tepki
Belediye Baskani Feyat Asya, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki’nin 2 günlük Mus ziyareti ve CHP heyetinin yaptigi açiklamalar hakkinda bir basin toplantisi düzenledi.

Makaminda açiklamalarda bulunan Baskan Asya, bu hafta içerisinde Mus’un ve halkin yararina olan çok güzel projelerin temel atma ve açilislarini gerçeklestirdiklerini söyledi.

Belediyecilik alanindaki tecrübesi ile rol model olarak Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki’yi örnek aldigini ifade eden Baskan Asya, “Her biri kendi alaninda basarili ve degerli heyeti de bu mutlu günümüzde bizleri yalniz birakmayip mutlulugumuza ortak oldular. 2 gün ilimizde agirladigimiz Genel Baskan Yardimcimiz Özhaseki’ye projelerimizi takdim etmenin yani sira sehrimizin gelisimine katki saglayacak önemli konulari masaya yatirdik. Ayni zamanda görüstügümüz konulari sahada inceleyerek çözüm gerektiren hususlari sonuçlandirdik” dedi.

Özhaseki’nin, yogun ve verimli geçen programi sirasinda Mus’ta bulunan Cumhuriyet Halk Partisi’nin bazi milletvekillerinin de Mus Belediyesi tarafindan halka sunulan güzel proje ve çalismalari, en iyi sekilde yaptiklari algi operasyonu ile gölgelemeye çalistiklarini gördüklerini ifade eden Baskan Asya, “20 yildir mensubu olmakla seref duydugum AK Partimizin yönetim anlayisi ile illerimizin ve ülkemizin nasil bir gelisme kaydettigi inkar edilemeyecek sekilde gözler önündedir. Bu süre içerisinde parti büyüklerimizin adeta bir denetim mekanizmasi olusturmak üzere ülkemizin her bölgesindeki hizmetleri bizzat takip ederek vatandaslarimizin yaninda olmuslardir. Ayni tabloyu ilimizde de görüyoruz. Devlet büyüklerimizin ilimize gerçeklestirdigi her bir ziyaret bizi hizmet yolunda daha fazla motive edip güçlendirmistir. Ilimize yapilan her bir ziyarette yine ilimizin faydasina olacak hizmetlere vesile olmustur” diye konustu.

“Bugüne kadar hep halktan kopuk olan, kurulusundan bugüne ilimize gerçeklestirdigi ziyaretleri parmak sayisini geçmedigi, hatta Mus’un hangi bölgede bile oldugunu bilmeyen CHP milletvekillerinin yalan, iftira ve algilarla ilimizdeki yatirim ve projeleri karalamalari aslinda halka verdikleri degerin en iyi göstergesidir” diyen Baskan Asya, görev süresi içerisinde AK Parti’nin politikalari çerçevesinde kente altyapi ve üstyapi alaninda devrim niteliginde hizmetler gerçeklestirdiklerini ve gerçeklestirmeye devam edeceklerini kaydetti.

Vatandas odakli hizmetleri, ayda yilda bir buralara yolu düsen CHP muhalefetinin yalanlarina, algilarina kurban etmeyeceklerini vurgulayan Baskan Asya, “Halka hizmeti Hakk’a hizmet bilerek çalismalarimizla ihya ettigimiz bu aziz sehrin kötü gösterilmesine müsaade etmeyecegiz. Kaldirimlarda sov yaparak, halktanmis gibi görünen bu zihniyetin, firsati bulduklarinda halkin basina neler yaptiklarini da gayet iyi biliyoruz. Genel Baskan Yardimcimiz Mehmet Özhaseki’nin 2 günlük yogun geçen programinin içerisinde sadece halk ekmek fabrikasi açilisina gelmis gibi bir algi olusturmalari ve bu hizmeti küçümseyip, bunun üzerinden rant söylemlerini dillendirmelerine tek kelime ile ‘yaziklar olsun’ diyorum. Iste klasik CHP zihniyeti budur. Oysaki birçok alanda temel atma ve açilislarin oldugu gibi CHP zihniyetinin 1943 yilinda camileri ve tarihi dokulari yerle bir ettikleri, bu yok etme çabalari ile yiktiklari Tarihi Muratpasa Camimizi bizler yeniden aslina uygun restore edip hizmete sunuyoruz. Misafirperver ilimize gelen CHP heyetinin, hem belediye baskanligi görevinde hem de bakanligi döneminde önemli hizmetlere imza atan Genel Baskan Yardimcimiz Mehmet Özhaseki hakkinda söyledikleri ile hayata geçirdigimiz yatirim ve projeler ile ilgili kötü söylemlerini siddetle kiniyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA