Manavgat'ta Plajlar Ve Mesire Alanlari Faaliyete Basladi

Manavgat Belediyesi, Haziran ayi Cumhurbaskanligi Kabine Toplantisi sonrasinda alinan kademeli normallesme kurallari geregince, halk plajlarini ve mesire alanlarini kurallara uygun bir sekilde yeniden faaliyete geçirdi.

Manavgat'ta Plajlar Ve Mesire Alanlari Faaliyete Basladi


Manavgat Belediyesi Isletme ve Istirakler Müdürlügü ekipleri, Antalya Il Umumi Hifzisihha Kurulu’nun sahil bantlari, park, mesire ve piknik alanlarinda uygulanan yasagi kaldirmasinin ardindan ilk olarak sosyal mesafe ve hijyen kurallarina göre yeniden düzenleme çalismalarini tamamladi. Sezlong ve soyunma kabinlerini her kullanim sonrasinda dezenfekte eden ekipler, uyari tabelalarini da yerlestirdi. Sokaga çikma kisitlamasina göre ayarlanan saatler araliginda plaj ve mesire alanlarini kullanabilecek olan vatandaslar, Manavgat Belediyesi’ne ait olan Evrenseki, Sorgun-Çamiçi, Bogaz ve Kizilot Halk plajlarini sabah 09.00 ile aksam 21.00 arasinda, Yemisli, Kizilot, Sorgun, Selale, Örensehir, ve Degirmenli mesire alanlarini ise sabah 08.00 ile aksam 21.00 saatleri arasinda kullanabilecek.

“Kurallara uyarak hizmet veriyoruz”

Yasaklarin kalmasinin ardindan Covid-19 tedbirlerine göre yeniden normallesme düzenine geçtiklerini belirten Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen, belediyeye ait halk plaji ve mesire alanlarinda kurallara uygun hizmet vermeye basladiklarini söyledi.

Baskan Sükrü Sözen, “Manavgat Belediyesi olarak, halkimizin plajlarimizda ve mesire alanlarimizda keyifli ve herseyden önce saglikli vakit geçirebilmesi amaciyla tüm çalismalarimizi titizlikle yerine getiriyoruz. Yerli ve yabanci ziyaretçilerimizin sagligi bizim için her seyden önemli. Halkimizin, aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirebilmesini saglamak amaciyla belirlenen kurallarda hizmet vermeye devam edecegiz. Bu vesileyle tüm konuklarimizin maske, mesafe ve hijyen kurallarina uymasini önemle rica ediyor, daha güzel, daha saglikli günlerde bir arada olmayi temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA