Haliliye Ve Eyyübiye Kirsalinda Asfalt Atagi

Sanliurfa genelinde asfalt çalismalarini plan ve program dâhilinde araliksiz sürdüren Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi,13 ilçe kirsalinda baslattigi yol yapim çalismalarinda alt ve üst yapisi tamamlanan yollari asfaltla bulusturuyor.

Haliliye Ve Eyyübiye Kirsalinda Asfalt Atagi
Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi Kirsal Hizmetler Daire Baskanligi, özellikle kirsal bölgelerdeki ulasimin daha rahat saglanmasi için asfaltlama çalismalarini yogunlastirdi. Havalarin isinmasiyla birlikte program dahilinde kirsal mahalle yollarini asfalta hazir hale getiren Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi, sathi asfalt çalismalarini da ayni titizlikle sürdürüyor. Bu kapsamda Haliliye ilçesine bagli Yesilyurt, Beykuyusu ve Körkuyu mahalleleri arasi kirsal mahalle yollarinda çalismalar devam ederken, Güvenli, Yenice ve Çatalli, Besikdüzü mahalleleri arasi birinci kat sathi kaplama asfalt çalismalari tamamlandi.

Eyyübiye kirsali büyüksehir ile degisiyor

Öte yandan Eyyübiye ilçesine bagli Bakirtas, Yildiz Mahallesi arasi birinci kat sathi asfalt çalismalari tamamlanirken, Eyyübiye ilçesi Yagmurlu, Arpali, Ugurlu, Kirçiçegi, Örenli, Bayramli Taslica güzergahinda asfalt öncesi reglaj ve astar uygulama çalismalari ise devam ediyor.

Mahalle sakinleri ve mahalle muhtarlari yollarinin daha konforlu hale getirilmesinden duyduklari memnuniyeti dile getirerek emegi geçen herkese tesekkür ederek yollarini artik daha güvenli ve konforlu bir sekilde kullanabileceklerini belirttiler.
Kaynak: İHA