Esnaflar Pamukkale Belediyesinin Nakdi Desteginden Memnun

Pamukkale Belediyesinin korona virüsten etkilenen esnaflara yönelik 1400 TL nakdi yardim ile ilgili olarak basvurular devam ediyor. Pamukkaleli esnaflar bu destek nedeniyle Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki’ye tesekkür etti. Pilav dükkani isleten Betül Gürkaplan; “Pamukkale Belediyesinin bize verdigi 1400 lira ile kiramizi, elektrik ve su faturalarimizi ödeyecegiz” dedi.

Esnaflar Pamukkale Belediyesinin Nakdi Desteginden Memnun


Korona virüs nedeniyle zarar gören esnaflara Pamukkale Belediyesi büyük destek sagliyor. Pandemi süresince ilçe genelinde tüm esnaflara yönelik dezenfekte islemini ücretsiz olarak yapan Pamukkale Belediyesi, kiracisi olan esnaflardan kira almama ve kirada indirim uygulamasini da hayat geçirmisti. Son olarak korona virüs nedeniyle isyerleri kapanan ya da isleri olumsuz etkilenen esnaflara yönelik baslatilan 1400 TL nakdi yardimin basvurulari devam ediyor. Pamukkkale ilçesinde yer alan ve Covid-19 pandemisi nedeniyle faaliyetleri durdurulan ve ekonomik zarar yasayan kahvehane, kafe, çay ocagi gibi yerler ile okul kantinleri, internet kafeler, lunaparklar, hamam, hali saha, spor salonu, bilardo ve oyun salonlari, berber, kuaför, güzellik salonu, lokanta, restoran, dügün salonu, fotografçi, müzisyen ve benzeri meslek gruplarindaki isletmeciler basvurularini www.pamukkale.bel.tr adresinden yapabiliyor. Pamukkale Belediyesi bu konuda gelen talepler için YSE’de bulunan ana hizmet binasinda masa olusturdu. 1400 TL nakdi yardim ile ilgili olarak esnaflar hem bilgi almak hem de basvuruda bulunmak için buradan da hizmet alabiliyor.



“Bu destek bizler için bir anlamda ilaç gibi gelecek”

Pamukkale Belediyesinin verdigi nakdi yardim ile ilgili olarak esnaflar mutlu. Geçimini köftecilik yaparak saglayan Osman Berkman; “Korona virüs nedeniyle büyük sikintilar yasadik. Dükkan kirasini bile parça parça öder duruma geldik. Pamukkale Belediyesinin bu destegini duyunca mutlu olduk. Bu parayi alinca dükkan kirasini ve elektrik parasini ödeyecegim. Bu destek bizler için bir anlamda ilaç gibi gelecek. Pamukkale Belediyesinden ve baskanimiz Avni Örki’den Allah razi olsun” dedi.

Pilav dükkani isleten Betül Gürkaplan; “17 senedir bu isi yapiyorum. Pandemiden dolayi sikintilar yasadik. Pamukkale Belediyesinin bize verdigi 1400 lira ile kiramizi, elektrik ve su faturalarimizi ödeyecegiz. Belediye baskanimiza çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA