Yayaya Çarpmamak Için Manevra Yapti Taklalar Atan Araçtan Sag Çikti

Bodrum’da karsidan karsiya geçen yayaya çarpmamak için manevra yapan otomobil taklar atarak durabildi. Otomobil sürücüsü, karsidan karsiya geçen yaya ve kaldirimda yürüyen vatandas son anda kurtuldu. O analar ise güvenlik kamerasina yansidi.

Yayaya Çarpmamak Için Manevra Yapti Taklalar Atan Araçtan Sag Çikti
Kaza Konacik Atatürk Bulvari üzerinde meydana geldi. Bodrum’dan Turgutreis istikametine dogru seyreden otomobilin sürücüsü, yoldan karsiya geçmeye çalisan bir yayaya çarpmamak için ani manevra yapti. Manevranin ardindan sürücüsünün kontrolünden çikan otomobil, kaldirima çarparak taklalar atmaya basladi.

Taklalar attiktan sonra yolun sag seridinde yeniden dört tekeri üzerinde duran otomobilin içerisinden çikan sürücü hafif sekilde yaralandi. Kaza aninda kaldirimda yürüyen baska bir vatandasta taklalar ata ata gelen otomobili görünce kaçmaya basladi.

Karsidan karsiya geçmeye çalisan yaya, kaldirimda yürüyen vatandas ölümden son anda döndü. Otomobil sürücüsü ise kazayi afif siyriklarla atlatti. Sürücü kazanin sokunu bir süre atlatamazken, kazayi gören çevredeki vatandaslar kosarak kaza yerine geldi.

Otomobilin yayaya çarpmamak için manevra yapip taklalar attigi anlar ve o esnada kaldirimda yürüyen yayanin üzerine gelen otomobilden kaçtigi anlar, güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

(Eren Ayhan /IHA)
Kaynak: İHA