TRT Ve Anadolu Üniversitesi Is Birligiyle 'Iletisim Ve Medya Egitimi' Düzenlendi

TRT ve Anadolu Üniversitesi is birligiyle hazirlanan “Iletisim ve Medya Egitimi” isimli çevrim içi egitim programi tüm fakülte ögrencilerinin katilimina açik olarak gerçeklestirildi.

TRT Ve Anadolu Üniversitesi Is Birligiyle 'Iletisim Ve Medya Egitimi' Düzenlendi
Etkinlige, Spiker Mehmet Çelikyay, Arastirmaci-Yazar Tolga Akkus, Muhabir Elif Akkus, Haber Sunucusu Ahmet Görmez, TRT 2 Direktörü Mustafa Tasçi, Gelecegin Iletisimcileri Yarismasi Kurumsal Iletisim Temsilcisi Nurten Erdem, Kameraman Orhan Aybertürk ve Tasarimci Dr. Özgür Alican egitmen olarak katildi.

Çok sayida ögrencinin takip ettigi etkinlikte, “TRT’de Kariyer Hayati”, “Sicak Bölge Haberciligi”, “Habercilikte Tecrübe Paylasimi”, “TRT 2 Tasarim Hikâyesi”, “TRT Gelecegin Iletisimcileri Yarismasi Tanitimi”, “Akilli Cihazlar Ile Video ve Fotograf Çekim Teknikleri”, “Video Tasariminda Programlarin Entegre Sekilde Kullanilmasi”, “Topluluk Karsisinda Konusma ve Etkili Hitabet, Temel Diksiyon Kurallari” ve “Dijital Dikkat Endüstrisi” konu basliklari altinda egitimler verildi.

“Ögrencilerimiz için çok verimli olacagini düsünüyorum”

"TRT - Iletisim ve Medya Egitimi" programi hakkinda bilgi veren Iletisim Bilimleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Erhan Eroglu sunlari söyledi:

"Üniversitemiz ve TRT is birligiyle organize edilen bu egitim programinin ögrencilerimiz için çok verimli olacagini düsünüyorum. Özellikle pandemi sürecinde bazi akademik etkinliklerden uzak kalan ögrencilerimizin bu tür ilave egitim programlariyla eksiklerini giderebileceklerine ve medya profesyonellerinden meslegin pratigine yönelik kiymetli bilgiler ögrenebileceklerine inaniyorum."
Kaynak: İHA