Sürücüsünün Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Hafif Ticari Araç Bahçe Ile Direk Arasinda Kaldi

Eyüp Sultan Silahtaraga Caddesi üzerinde seyir halinde olan otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bahçe duvari ile elektrik diregi arasinda askida kaldi. Meydana gelen kazada araç içinde bulunan iki kisinin yaralandi. Askida kalan hafif ticari araç itfaiye ekiplerinin uzun süren çalismasinin ardindan kaldirildi.

Sürücüsünün Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Hafif Ticari Araç Bahçe Ile Direk Arasinda Kaldi
Kaza,00.00 siralarinda Eyüp Sultan Merkez Mahallesi Silahtaraga Caddesi üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre Osman Volkan Gül ile Aykut Örnek’in içinde bulundugu 48 BZ 987 plakali hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çikarak cadde kenarindaki agaçlik alana uçtu. Sürücüsünün kim oldugu belli olmayan hafif ticari araç askida kaldi.

Araç içinde bulunan iki kisi yaralandi

Kazada araçta bulunan Osman Volkan Gül ile Aykut Örnek’in hafif sekilde yaralandigi ögrenildi. Çevredeki vatandaslar kazanin oldugunu gördükten sonra durumu polis, itfaiye ve saglik ekiplerine haber verdi. Ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Ilk müdahalesi olay yerinde yapilan yarali Aykut Örnek ambulansla hastaneye kaldirildi. Diger yarali Osman Volkan Gül ise olay yerinde ayakta tedavi edildi.

Askida kalan hafif ticari araç vinç yardimiyla kaldirildi

Askida kalan hafif ticari aracin bulundugu yerden kaldirilmasi ile caddenin bir yönü trafige kapatildi. Uzun süren çalismanin ardindan vinç yardimiyla bulundugu yerden çikarilan hafif ticari araç çekici ike otoparka çekildi.

“Belki evimize bile girebilirdi”

Hafif ticari aracin bahçe tellerine girdikten sonra askida kaldigini söyleyen Murat Aydin isimli kisi, “Ben sesi hafif duydum zaten sabah ise gidecegim. Uyku sersemligi ile uyandim bir baktim araç bizim bahçenin tel örgülerine girmis. Yani biz bile hala sokun etkisindeyiz. Hani belki evimize bile girebilirdi. Artik Allah korudu diyelim” seklinde konustu.

Kazanin çikis nedeni arastiriliyor.
Kaynak: İHA