Sadakatasi Dernegi, Vekaletle Kurban Kesim Bedelini Açikladi

Dernek, Afrika ve Asya ülkelerinin bulundugu birinci bölge için 750 lira, Türkiye, Yemen ve Uzak Asya ülkelerinin bulundugu ikinci bölge için 1200 lira, diger ülke ve bölgeler için 1500 ve 2500 lira olarak vekaletle kurban kesim bedelini belirledi.

Sadakatasi Dernegi, bu yil kurban faaliyetini, "Paylasinca Hisseni Yeryüzü Bayram Yeri" sloganiyla Türkiye ile birlikte 32 ülkede gerçeklestirecek.

Dernekten yapilan açiklamaya göre, Sadakatasi, kurban organizasyonunu bu yil Türkiye basta olmak üzere 32 ülke ve 100'ün üzerinde bölgede gerçeklestirerek 1 milyon ihtiyaç sahibine ulasmayi hedefliyor.

10 yilin vermis oldugu tecrübe ve bagisçilara vermis oldugu güvenle her yil daha fazla ülke ve insana ulasan dernek, bu kurban bayraminda da yeni cografyalara yardim ulastiracak.

- Hisse bedeli 750 TL

Dernek, kurban hisse bedelini bu yil 4 ayri fiyat kategorisi üzerinden belirledi. Buna göre Afrika ve Asya ülkelerinin bulundugu birinci bölge için 750 lira, Türkiye, Yemen ve Uzak Asya ülkelerinin bulundugu ikinci bölge için 1200 lira, Balkanlar ve Ortadogu'nun oldugu üçüncü bölge için 1500 lira, Filistin, Irak, Ispanya ve Kibris'in oldugu dördüncü bölge için kurban hisse bedelini 2 bin 500 lira olarak belirlendi.

Vekalet yoluyla kurbanlarini dernege bagislamak isteyen hayirseverler, kurban çalismalari için belirlenen ülkeler arasindan dilediginde kurbanini kestirip ihtiyaç sahiplerine ulastirabilecek.???????

Kurban hisse bagisi için dernegin Istanbul'daki genel merkezine gidilerek elden, www.sadakatasi.org.tr sayfasinda bulunan banka hesaplari veya posta çeki hesaplarina ulasarak online olarak yapilabiliyor. Ayrica dernegin 0216 614 04 61 numarali çagri merkezi aranarak kurban bagisi yapilip, detayli bilgi alinabiliyor.

Kaynak: AA