Rektör Türkmen'e Hayirli Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Bayburt’ta ve çevre illerde görev yapan kamu kurum ve kuruluslarinin amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kurulusu yöneticileri, spor kulübü baskan ve teknik ekipleri, yerel yatirimcilar, sanatkârlar ile basin mensuplarindan olusan heyetlerin, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen’e hayirli olsun ziyaretleri devam ediyor.

Rektör Türkmen'e Hayirli Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor
Dede Korkut Külliyesi Rektörlük makaminda gerçeklesen ziyaretlere; Kuzey Dogu Anadolu Kalkinma Ajansi (KUDAKA) Genel Sekreteri Oktay Güven, KUDAKA Bayburt Yatirim Destek Ofisi Koordinatörü Lokman Altunbilek, Bayburt Defterdari Yüksel Ertekin, Bayburt Tapu Müdürü Taylan Akyol, Bayburt Kadastro Müdürü Muhammed Mahmut Kahveci, Bayburt Aile, Çalisma ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Kemal Gümrükçü ile il müdür yardimcilari Senem Dastan ve Bülent Koçyigit, Müstakil Sanayici ve Isadamlari Dernegi (MÜSIAD) Bayburt Baskani Emre Bayrak ve Bayburt yönetimi üyeleri, Insani Yardim Vakfi Bayburt Il Baskani Ilhami Polat ve Bayburt yönetimi üyeleri katildilar.

Rektör Türkmen’e hayirli olsun temennilerini ileten ziyaretçiler, misafirperverligi için kendisine tesekkür ederek çalismalarinda basarilar dilediler.

Ziyaretlerden duydugu memnuniyeti ifade eden Rektör Türkmen ise tüm misafirlere iyi dilek ve temennileri için tesekkür etti.
Kaynak: İHA